MKB-Limburg - NIEUWS - 3E-MASTERCLASS-TOF--AAN-HET-WOORD-TWAN-JOCHIJMS-VAN-TEXIS-BV
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

3e Masterclass TOF | Aan het woord Twan Jochijms van Texis BV

Aan het woord Twan Jochijms van Texis BV.

Een bevlogen ondernemer die vertelt over zijn ervaring die hij tot zover heeft op gedaan bij de Masterclasses van TOF. Wat leert hij allemaal? Welke inzichten heeft hij gekregen enz.

"Texis is ontstaan vanuit een familiebedrijf. Dit heeft mij gemotiveerd deel te nemen aan de TOF Masterclasses. Deze zijn een belangrijk instrument om mijn bedrijf nog een keer goed tegen het licht te houden.

Met name de inbreng van het projectteam maar zeker ook de interactie van en met de deelnemende ondernemers heeft voor mij veel toegevoegde waarde. Blinde vlekken worden zichtbaar. Maar ook de kracht van de onderneming komt aan bod. De rol die innovatie speelt in een MKB bedrijf wordt breder uitgelicht dan enkel de focus te leggen op techniek". 

Kortom ik kan elke MKB ondernemer deze TOF Masterclasses van harte aanbevelen.

Heb jij ook het goede voornemen om in 2022 je familiebedrijf te versterken? Lees dan hier meer.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV