slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Uitnodiging opening 3d print lab in Cuypershuis

Op 16 februari vindt de feestelijke opening plaats van het Cuyperslab met de tentoonstelling 3D PRINT STUDIO van het Cuypershuis in Roermond. MKB Innovatiehuis was nauw betrokken bij de start van dit innovatieve project en heeft hiervoor een businessplan opgezet met als doel een link te leggen met het heden en hierdoor meer bezoekers te trekken. Een mooi bijkomend voordeel is dat de realisatie van het plan ook geleid heeft tot groei van werkgelegenheid. MKB Innovatiehuis nodigt u van harte uit deze opening bij te wonen.

3D PRINT STUDIO is een uitbreiding van het Cuypershuis waarvoor werken zijn geselecteerd van ontwerpers, kunstenaars en makers die de grenzen van het 3d-printen aftasten, door hun bijzondere materiaalonderzoek, ingrepen in het productieproces of conceptuele benadering van het productieproces.

Daarnaast zijn er makers die 3d-print op een ambachtelijke manier gebruiken: als gereedschap in het ontwerpproces of als middel om hun eigen oplages uit te voeren. In die zin past 3d-printen in de lange traditie die het Cuypershuis heeft als voormalige werkplaats voor ambachtslieden.

Meer informatie? Bekijk de website van CuypershuisGa terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV