slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

28 juni 2018 | Verdiepingssessie Ondermijnende criminaliteit

Op 12 april organiseerde de Gemeente Peel en Maas het symposium Ondermijnende criminaliteit. Graag nodigen wij deelnemers of andere ondernemers uit de gemeente Peel en Maas nu uit voor de MKB-verdiepingssessie op donderdagavond 28 juni 2018. Deelnemen aan deze verdiepingssessie is alleen mogelijk voor ondernemers uit de Gemeente Peel en Maas.***

Programma
De organisatie van de verdiepingssessie is een samenwerking tussen MKB-Limburg en de gemeente Peel en Maas. Een collega-ondernemer trapt de avond af met een persoonlijk verhaal over wat hem is overkomen. MKB-Limburg informeert u vervolgens over de initiatieven die neemt en over de vragen waarmee u bij MKB-Limburg terecht kunt. Daarna wordt u in een interactieve sessie gevraagd om uw input.

Verwachtingen
Het symposium stond in het teken van bewustwording, kennismaken met de verschijningsvormen van ondermijnende criminaliteit en waar u terecht kunt voor het melden van vreemde situaties. In de verdiepingssessie zijn de rollen omgedraaid en luisteren wij graag naar uw verhaal. In een interactieve setting wordt gevraagd naar uw ervaringen, initiatieven en dilemma’s. Uw input gaan we (geanonimiseerd) gebruiken voor de kaderstelling integrale veiligheid, waarin de gemeentelijke aanpak en inzet voor de komende vier jaar staat verwoord. Op deze manier proberen wij aan te sluiten bij de ontwikkelingen waar u als ondernemer mee te maken heeft.

Deelname
Bent u ondernemer in de Gemeente Peel en Maas? Dan bent u van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze sessie. U kunt uw deelname bevestigen door te bellen met 077-306 66 66 of door een e-mail te sturen naar oov@peelenmaas.nl. Binnenkort sturen wij u een aanvullend bericht met de locatie van de verdiepingssessie.

Met vriendelijke groet,
namens het MKB-Limburg en burgemeester Wilma Delissen-Van Tongerlo,


Jeroen Stempher en Jos Frenken, adviseurs Openbare Orde en Veiligheid
Gemeente Peel en Maas

 

***Bent u geïnteresseerd in deze activiteit in uw eigen regio? Neem dan contact op met Mathias Brockmann, dan kunnen wij met u de mogelijkheden bespreken om in uw regio deze activiteit te organiseren.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV