MKB-Limburg - NIEUWS - 27-JUNI-2019-ZOMERCONFERENTIE-WCM-ZUID
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

27 juni 2019 - Zomerconferentie WCM Zuid

Op donderdag 27 juni a.s. lanceert WCM Zuid de innovaties van de drie innovatietafels die in januari zijn gestart en daarna hard en enthousiast aan de slag zijn gegaan. De resultaten van de innovatietafels zijn te beschouwen als open innovaties voor de hele regio. Het is dus nadrukkelijk de bedoeling dat er voor elke deelnemer aan de Zomerconferentie iets te halen valt, zodat zij kunnen meeprofiteren van al het werk dat door de tafels gedaan is. Ook wordt er samen met de deelnemers ontdekt, hoe de innovaties een vervolg kunnen krijgen.

Opstart nieuwe innovatietafels
Daarnaast is de insteekj ter plekke minstens twee nieuwe innovatietafels op te starten, zodat het momentum van continue regionale innovatie gaande gehouden wordt. Het belooft een interactieve en energieke bijeenkomst te worden. Bij spoedige opgave voor de conferentie wordt u direct betrokken worden bij de initiatie van deze nieuwe tafels. Meld u dus snel aan!

Profiteer mee
U bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Zomerconferentie van WCM Zuid op 27 juni in het Auditorium van Center Court op Brightlands Chemelot Campus.
De ontvangst is vanaf 13.30 uur en de afsluiting is omstreeks 18.00 uur.

Programma
20 minutenpresentaties over:

  • Ketensamenwerking in de industrie (Performance Based Contracting)
  • CBM kookboek voor de industrie (Condition Based Maintenance)
  • Op weg naar autonoom produceren (Het Mensarme Bedrijf).
  • Gezamenlijk verkennen hoe deze open innovaties hun weg kunnen vinden in de regio.

Interactieve sessie, begeleid door professionele facilitators, waarin gezamenlijk nieuwe innovaties geïnventarisertf en opgestart worden.

Reserveer alvast een plek en zet 27 juni in de agenda.
Het definitieve programma volgt op de website van WCM.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV