slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

27 jun | Meld u aan voor het Innovatiefeestje tijdens Zomerconferentie WCM Zuid

Op 27 juni 2019 organiseert World Class Maintenance Zuid in samenwerking met De Groeischakelaar de Zomerconferentie WCM Zuid. Tijdens dit event staat innovatie binnen maintenance en asset management in Limburg centraal. Deelnemers worden geïnspireerd met drie open innovaties, waaraan het afgelopen jaar hard is gewerkt: De Autonome Plant, Condition Based Maintenance en Ketensamenwerking. Tevens kunnen aanwezige deelnemers zich tijdens en na het event verbinden aan een bestaande of nieuwe innovatietafel. Het is de bedoeling dat de sector in Limburg als geheel kan groeien en accelereren. Daarmee zet WCM Zuid ook duidelijk de deur open voor middelgrote en kleine bedrijven, zodat grote én kleine spelers elkaar kunnen versterken en inspireren! Genoeg reden dus voor De Groeischakelaar om samen te werken met WCM Zuid en dit mooie initiatief te ondersteunen.

Het doel van WCM Zuid is de Limburgse sector op het gebied van asset management en maintenance te laten accelereren. Dat doen zij door te verbinden met ondernemers en samen te werken aan innovaties. Zowel grote spelers als middel- en kleine bedrijven werken hierin samen.

programma en aanmelden 

 

Toelichting op het programma van de Zomerconferentie WCM Zuid

Lancering resultaten
WCM Zuid lanceert de innovaties van de drie innovatietafels die in januari zijn gestart. Hun resultaten worden beschouwd als open innovaties voor de hele regio. Het is dus nadrukkelijk de bedoeling dat elke deelnemer aan de Zomerconferentie kan meeprofiteren van het werk dat door de innovatietafels is gedaan. Ook wil WCM Zuid samen met de deelnemers ontdekken, hoe deze innovaties een vervolg kunnen krijgen.

Opstart nieuwe innovatietafels
Daarnaast worden ter plekke minstens twee nieuwe innovatietafels opgestart, zodat het momentum van continue regionale innovatie gaande wordt houden. Deelnemers kunnen thema’s aandragen en mee bepalen welke thema’s gekozen worden. Het belooft een interactieve en energieke bijeenkomst te worden. Bij spoedige opgave voor de conferentie zul je direct betrokken worden bij de initiatie van deze nieuwe tafels.

Profiteer mee
Je bent van harte uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de Zomerconferentie WCM Zuid op 27 juni in het Auditorium van Center Court op Brightlands Chemelot Campus. De ontvangst is vanaf 13.30 uur en we sluiten af omstreeks 18.00 uur.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV