MKB-Limburg - NIEUWS - 26-JUNI--SNS--ONDERNEMERSAVOND-ROBOTS-IN-HET-BEDRIJFSLEVEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

13 juni | SNS | Ondernemersavond

Sommige mensen zijn ervan overtuigd: "robots spelen over een paar jaar een grote rol in ons bedrijfsleven." Ze nemen straks misschien wel een groot deel van onze taken over. Maar wat betekent dat voor jouw bedrijf? Zijn we wel klaar voor deze veranderingen? En wat is de rol van de verschillende generaties? Kom voor de antwoorden op deze en meer vragen naar onze inspirerende ondernemersavond. Deelname is gratis.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Wanneer: dinsdag 13 juni 2023
Hoe laat: 19.30 - 20.45 uur (inloop vanaf 19.00 uur en na afloop is er een netwerkborrel).
Waar: The Innovation Playground | Solvayweg 8, Herten

AANMELDEN?
Meld je voor 6 juni gratis aan via de aanmeldpagina sns.nl/aanmelden-roermond
Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vol = vol.

Heb je nog vragen over deze ondernemersavond? Loop gerust eens binnen bij SNS Roermond of bel 030-6333000 (je krijgt een collega van kantoor Roermond aan de lijn).

----------

MIKE VAN RIJSWIJK

Als futuroloog ziet Mike van Rijswijk de wereld net iets anders dan de meeste mensen. Met zijn ervaring en bijzondere blik op innovaties, adviseert hij al meer dan 20 jaar bedrijven in Nederland. Hij is co-founder van The Innovation Playground in Roermond. Hier zet hij zijn visie om in concrete innovaties, om zo de toekomst vorm te geven. Vanuit zijn ervaringen vertelt hij alles over de rol van robots in de maatschappij en in het bedrijfsleven.

Klik hier voor de flyer


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV