slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

25 okt 2018 | MKB-Limburg Challenge via UMIO | Maastricht University

Alle Limburgse MKB-ondernemers zijn van harte welkom om deel te nemen aan de UMIO MKB Challenge op donderdag 25 oktober a.s.

Schrijf u nu gratis in en maak kans op € 5.000,= sponsoring.

Keynote speaker tijdens de MKB challenge is Dave Theunisz van OQ Parking Solutions
Dave is bij OQ parking verantwoordelijk voor techniek en innovaties. Dave luistert naar klanten om daarna met passende, soms innoverende, maar vooral doeltreffende en gebruikersvriendelijke oplossingen komen. Belangrijk hierbij is dat techniek en innovatie slechts een middel zijn, nooit een doel op zich.

Goede technieken maken parkeerlocaties slimmer, gebruiksvriendelijker en rendabeler. De hoe-vraag daarachter vind hij prachtig. Hoe kunnen we vragen het best beantwoorden? Welke techniek is daarvoor nodig? En dat dan succesvol uitvoeren en tot volwassenheid brengen.”

Voor meer info over het programma en inschrijving gaat u naar:  https://www.umio.nl/programmes/management-programmes/sds/.

U bent van harte welkom op de Tongersestraat 6 te Maastricht (15-17u). Tot dan !Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV