MKB-Limburg - NIEUWS - 25-NOVEMBER-2019-WERK-AAN-DE-WINKEL
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

25 november 2019 | RIC Limburg | Werk aan de winkel!

Inretail en RIC Limburg bundelen hun krachten om Limburgse retailers te informeren en te inspireren tijdens het eindejaarsevent 'WERK AAN DE WINKEL!' Hoe transformeer jij je winkel als merk? Wat betekent dit voor online & offline aanwezigheid? Hoe bereik jij je doelgroep? Werk aan de winkel, dus!

25 november 2019 | 18.30 - 22.00 uur | ECI Roermond

Retail-innovator & inspirator Harry Bijl zal ons door de avond leiden; we leren van Limburgse retailers en zullen worden geïnspireerd door hun visie op ondernemen en praktijkervaringen.

Datum: 25 november 2019
Tijd: 18:30 - 22:00 uur
Locatie: ECI Roermond

Meld je hier direct aanGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV