MKB-Limburg - NIEUWS - 25-AUGUSTUS--LIMBURG-OET-DE-DRUP
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

25 augustus | Limburg Oet De Drup

Woensdagavond 25 augustus a.s. vindt er in Valkenburg een benefiet-evenement plaats om de getroffenen van de watersnoodramp een hart onder de riem te steken én om geld in te zamelen voor ondernemers van heel Limburg die schade hebben opgelopen gedurende deze ramp.

Het evenement met een fantastische line-up  vindt plaats in het Kuurpark bij Holland Casino Valkenburg. Uiteraard wordt alles georganiseerd binnen de huidige coronamaatregelen. Dit betekent dat er maximaal 1.500 personen fysiek en tegen betaling aanwezig kunnen zijn tijdens dit evenement.

Doneer Tickets

  • Standaard Tickets, deze zijn te bestellen per stuk voor € 50,00. Standaard Tickets bestel je direct via tickets www.limburgoetdedrup.nl
  • Naast de Standaard Tickets, zijn er ook een beperkt aantal all-inclusive Spetter Tickets. Spetter Tickets, deze zijn verkrijgbaar per per 2 personen. In het arrangement zitten 2 tickets op de mooiste plekken met ruimere zitplaatsen; Een heerlijke fles Mousserende wijn, luxe hapjes, drank à volonté. De prijs per arrangement is € 370,- voor 2 personen. Spetter Tickets reserveer je rechtstreeks via secretaris@limburgoetdedrup.nl

Voor alle zitplaatsen geldt op = op, dus bestel je doneer tickets nu.

Wat kun je nog meer doen?

  • Doneer: Iedereen die zijn steentje bijdraagt aan dit evenement werkt geheel belangeloos mee. Daarnaast worden alle faciliteiten, die dit evenement tot een succes maken, gesponsord. Het evenement mag € 0,- kosten en ál het opgehaalde geld wordt beschikbaar gesteld via het noodfonds. Help mee om dit evenement een kick-start te geven en ervoor te zorgen dat er al voor het evenement een mooi bedrag op de teller staat voor de getroffenen van de waterramp.
  • Veiling: Via de website www.limburgoetdedrup.nl worden de veilingitems vanaf woensdag 18 augustus a.s. beschikbaar gesteld. Heeft u zelf een uniek, te gek en gaaf veilingitem, die we in kader van ‘making memories’ niet mogen missen? Laat het weten via veiling@limburgoetdedrup.nl
  • Kom in actie: Help samen met je collega’s of andere ondernemers Limburg oet de Drup. Hoe? Door een inzamelingsactie te organiseren, je klanten om een gift te vragen of ‘gewoon’ door als bedrijf een mooi bedrag te doneren. Allemaal mooie manieren om Limburg oet de Drup te helpen en je maatschappelijke betrokkenheid te tonen.


Alles helpt om deze getroffenen weer hun veilige omgeving op te laten knappen. Zo kan heel Nederland over een tijd weer lekker genieten van al het moois dat Limburg te bieden heeft.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV