slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

24 okt 2018 | Seminar bedrijfsoverdracht

De overdracht doordacht

Als lid van MKB-Limburg nodigt Huver advocaten u van harte uit voor een bijeenkomst over bedrijfsoverdracht op woensdag 24 oktober 2018. Dit seminar wordt gehouden in Dok6 te Panningen u ontvangen wordt vanaf 17.00 uur. Om 17.30 uur start de presentatie. Vanaf 19.00 uur bent u van harte uitgenodigd voor een netwerkborrel.

Bedrijfsovername is een altijd actueel thema waarbij het niet enkel draait om de financiële maar ook de juridische en niet te vergeten de emotionele aspecten. Ook zaken als waardebepaling, financiële planning en het verder uitbouwen van het bedrijf komen aan de orde.
 
Laat u inspireren door de sprekers van Huver Advocaten, Metis Notarissen en Lenssen Advies voor uw bedrijfsoverdracht, bedrijfsopvolging of bedrijfsovername.

Aanmelden


Namens Business Partner Huver Advocaten, graag tot ziens op woensdag 24 oktober 2018!Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV