MKB-Limburg - NIEUWS - 23-MEI-2019-STARTERSEVENT-LIMBURG-ONDERNEMEN-DOE-JE-SAMEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

23 mei 2019 | Startersevent Limburg

VOOR AANKOMENDE EN PAS GESTARTE ONDERNEMERS

In het eerste kwartaal van 2019 nam het aantal startende ondernemers met maar liefst 11% toe ten opzichte van de eerste 3 maanden in 2018 (bron KvK). Dat kwam met name door de startende zzp’ers, ook in Limburg. Het StartersCentrum Limburg zet zich al 36 jaar in om startende ondernemers/zzp’ers met raad en daad bij te staan. Een goede voorbereiding is de basis voor gezond en succesvol ondernemerschap.

Het Startersevent Limburg neemt inmiddels een vaste plek in binnen het programma van het StartersCentrum. Inmiddels zijn wij toe aan een 7e editie. Deze vindt plaats op donderdag 23 mei a.s. van 19.00-22.00 uur in Heerlen in samenwerking met de gemeente: een gratis Limburgs evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer/zzp’er te starten of onlangs is gestart. Plaats van handeling is het basisstation van het StartersCentrum, bedrijventerrein ©-mill aan de Jan Campertstraat 5 in Heerlen.

Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig, in de regio en op één plek starters informeren. Het event biedt de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers te ontmoeten in een ondernemende & dynamische omgeving. Als primeur kunnen we melden dat na lange afwezigheid de Kamer van Koophandel weer van de partij is.

Afgestemd op de startersvragen uit de dagelijkse praktijk is wederom een gevarieerd seminar programma samengesteld. In drie rondes worden 12 seminars van 45 minuten aangeboden:

  • Starter en fiscus (Belastingdienst)
  • Kamer van Koophandel: eigen bedrijf in 10 stappen
  • Starten vanuit de WW (UWV)
  • Goede administratie: basis voor succesvol ondernemerschap (OAMKB)
  • Juridische zaken voor startende ondernemers (Juridiqua)
  • Naams- en propositiebekendheid plus imago (Amigo)
  • Social media, online marketing met Faxebook en Instagram (Marketing Division)
  • Een startersverhaal zonder franje: ervaringen uit de praktijk (Van Goethem-Engineering)
  • Sales & Acquisitie: klanten krijgen en (vast)houden (Arthur Brekelmans)
  • Ondernemend presenteren (Presual)

Deelname aan seminars van het Starterevent Limburg is gratis dankzij een bijdrage van alle subsidiërende gemeenten van het StartersCentrum. Aanmelding kan via de website www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV