slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

23 Limburgse ondernemers bekroond tijdens FD Gazellen Awards

PERSBERICHT

Amsterdam, 8 november 2018 – In totaal zijn 23 Limburgse bedrijven bekroond tijdens de jaarlijkse uitreiking van de FD Gazellen Awards, de competitie voor de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Managementbureau MOJEO werd zelfs extra beloond; zij ontvingen de zilveren FD Gazelle in de categorie ‘kleine bedrijven’.

Limburg is met 23 FD Gazellen weliswaar ondervertegenwoordigd in Nederland, maar er zijn nu eenmaal minder ondernemingen in deze provincie gevestigd dan in andere provincies. Opvallend is wel dat meer dan de helft van de FD Gazellen de titel al eerder in ontvangst heeft mogen nemen. OTTO Work Force is de uitschieter en is voor de achtste keer FD Gazelle.

De 23 bedrijven maken deel uit van de 146 bedrijven die in het Evoluon in Eindhoven de titel FD Gazelle kregen uitgereikt als beloning voor hun bovengemiddelde groei. Het gaat om bedrijven uit Noord-Brabant, Zeeland en Limburg die ten minste 20% in omzet groeien over de afgelopen drie jaar.

“Het is dit jaar extra bijzonder om een FD Gazelle te zijn”, aldus hoofdredacteur Jan Bonjer van Het Financieele Dagblad. “We hebben het 15-jarig jubileum aangegrepen om de regels aan te scherpen en die maken het toetreden tot de selecte groep van FD Gazellen extra moeilijk.”

Bonjer doelt daarmee op het verhogen van de ondergrens die geldt voor deelname. Naast de eis van de omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar, is nu een minimale omzet van €250.000 in het boekjaar 2015 vereist, tegenover €100.000 bij eerdere edities. Ook nieuw is dat winstgevendheid en personeelsgroei meewegen.

De vergulde FD Gazellen Awards voor de regio Zuid Nederland werden als volgt verdeeld:

In de categorie ‘grote bedrijven’:

  • Goud voor TuinMaximaal.nl (Eindhoven)
  • Zilver voor McCoy & Partners (Eindhoven)
  • Brons voor ASK ROMEIN Bouw (Roosendaal)

In de categorie ‘middelgroot’:

  • Goud voor Grizzly New Marketing (Breda)
  • Zilver voor IntoAction (Eindhoven)
  • Brons voor BY-BAR (Breda)

In de categorie ‘kleine bedrijven’:

  • Werken in de Kempen (Hapert)
  • Zilver voor MOJEO (Maastricht)
  • Brons voor Table du Sud (Heeze)

De FD Gazellen worden dit jaar voor de 15e keer georganiseerd en zijn een initiatief van Het Financieele Dagblad en Company.info.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV