MKB-Limburg - NIEUWS - 22-SEPTEMBER--AWARD-VITAALSTE-WERKGEVER-LIMBURG-2022
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

22 september | Award Vitaalste Werkgever Limburg 2022

Netwerk Vitaal Limburg is de plek voor Limburgse werkgevers en HR managers op gebied van vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Het is onze missie om van Limburg de Vitaalste Werkvloer van Nederland te maken.
Alles begint met de eerste stap. Je hoeft niet in één keer de volledige organisatie om te gooien. Door consistent de juiste stappen te zetten zorg je voor draagvlak, implementatie en succes op de lange termijn. Dat hoef je niet alleen te doen, dat kan samen.

Welke Limburgse Werkgever zet vitaliteit, werkgeluk en duurzame inzetbaarheid in 2022 het beste op de kaart binnen zijn organisatie?

Op donderdag 22 september 2022 (tijdens de Nationale Vitaliteitsweek) maken we de winnaar bekend; wie zich de “Vitaalste Limburgse Werkgever 2022” mag noemen.

Deze Award is bedoeld om Limburgse Werkgevers die investeren in het welbevinden van hun medewerkers extra podium en waardering te geven en samen het belang van gelukkige en energieke medewerkers uit te dragen.

Een werkvloer waar medewerkers met plezier werken, hun talenten inzetten en vitaliteit uitstralen zorgt voor optimale resultaten door een lager ziekteverzuim, meer productiviteit, werkgeluk én behoudt van arbeidskrachten in Limburg.

Werkgevers zetten zichzelf hiermee positief op de kaart en inspireren andere bedrijven en organisaties om er ook mee aan de slag te gaan. Dit alles draagt bij aan de missie van Netwerk Vitaal Limburg: Limburg als Vitaalste werkvloer van Nederland.meld je  hier aan | tot 50 medewerkers

meld je hier aan | vanaf 50 medewerkers

Kijk hier voor meer informatie.

Alle info op een rij:

  • Meld je bedrijf of organisatie aan als werkgever of HR manager.
  • Sluitingsdatum is vrijdag 24 juni (voor die datum moet je je aangemeld hebben en de benodigde info ingestuurd).
  • Je ontvangt in je mailbox de factsheet  en de vragenlijst voor deelname (deze info hebben we dan voor 1 juni van jullie nodig).
  • Deelname is kosteloos.
  • Alle deelnemers krijgen (online) media-aandacht in de kanalen van Netwerk Vitaal Limburg.
  • De zes genomineerden krijgen bovendien extra media-aandacht in de kanalen van WijLimburg (exclusief Vitaliteitsmagazine van Ondernemen in Limburg) en een promotievideo in samenwerking met VISTA college.
  • Houd bij deelname rekening dat de zes uiteindelijk geselecteerden  een bedrijfsbezoek krijgen van de vakjury. Welke eveneens aandacht zal krijgen in de media.
  • Op donderdag 22 september vindt de uitreiking plaats tijdens het event van Netwerk Vitaal Limburg: de Vitaliteitsreis Live 22! Locatie: VISTA college.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV