MKB-Limburg - NIEUWS - 214--MKBNEDERLAND--WEBINAR-OVER-LOONDOORBETALING-BIJ-ZIEKTE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

21-4 | MKB-Nederland | webinar over Loondoorbetaling bij ziekte

Op 21 april 2022 van 16.00 tot 17.15 uur organiseren MKB-Nederland en VNO-NCW een webinar over loondoorbetaling bij ziekte, de MKB Verzuim-ontzorgverzekering en de twee sporen van re-integratie. Wat houdt een verzuimverzekering precies in en wat betekent het om zo'n verzekering af te nemen? En hoe kun je zo goed mogelijk omgaan met de twee sporen van re-integratie als je te maken krijgt met één of meerdere werknemers die uitvallen? Op deze en andere vragen gaan we uitgebreid in tijdens het webinar op 21 april.

Sprekers:

  • Ronald de Snoo – Moderator
  • Antoine Reijnders – Beleidsadviseur bij het Verbond van Verzekeraars
  • Jeffrey van Gils– Specialist Employee Benefits bij Meijers, namens Adfiz
  • Paul Lammerts – Jurist Bezwaar en Beroep en werkgeversadviseur
  • Leony Slagter – Vestigingsmanager ENgage Werkgeversadvies

Doelgroep

Dit webinar is geschikt voor ondernemers zonder verzuimverzekering en voor de ondernemers die meer informatie willen over de MKB Verzuim-ontzorgverzekering en de twee sporen van re-integratie. Met name voor het mkb tot aan 25 fte in dienst (geen harde grens) is dit webinar zeer interessant.

Aanmelden

Aanmelden kan via deze link

Achtergrondinformatie

Dit webinar wordt georganiseerd vanuit het project 'Loondoorbetaling bij Ziekte' onder regie van MKB-Nederland en VNO-NCW i.s.m.Verbond van Verzekeraars, Adfiz en het Ministerie van SZW. Dit project heeft als doel om zoveel mogelijk bedrijven op de hoogte te stellen van de veranderingen rondom loondoorbetaling bij ziekte. Onder het motto ‘loondoorbetaling bij ziekte, daar wil je niet ziek van zijn’ worden ondernemers voorgelicht over de verschillende verzekeringsopties bij langdurige ziekte en de nieuwe MKB Verzuim-ontzorgverzekering.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV