MKB-Limburg - NIEUWS - 21-NOV-2019-IMPACT-VAN-MUZIEK-OP-EEN-ORGANISATIE
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

21 nov 2019 | Impact van muziek op een organisatie

Op 21 november 2019 organiseert Studium Chorale een interessant netwerkevent. over de impact van muziek op een organisatie. Meer informatie over dit event kunt u lezen door hier te klikken.

Theo Thuis, voorzitter van Studium Chorale laat weten dat zij  de informatie over Muziek & Organisatie inmiddels live hebben staan op de website van Studium Chorale:   http://www.studiumchorale.nl

Op dit moment wordt er binnen Maastricht nog gewerkt aan een algemene pagina die gebruikt kan worden door de diverse initiatiefnemers en betrokken stakeholders. Nu wordt er gewerkt vanuit drie organisaties: 
Stichting CEM (culturele stichting Heiligdomsvaart), Stichting Studium Chorale, Stichting Cultura Mosa.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV