MKB-Limburg - NIEUWS - 21-APRIL-ONLINE-TALKSHOW-ACRIMINEEL-VERPANDRA
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

21 april |Online talkshow ‘Crimineel verpand?’

Op donderdag 21 april van 16.00 tot 17.00 uur organiseren het CCV en het Platform Veilig Ondernemen (PVO) Limburg de online talkshow ‘Crimineel verpand?’.

Deelname aan de talkshow is gratis.

Inhoud

Steeds vaker treffen ondernemers in de transport- en logistieksector grote hoeveelheden drugs, wapens of gestolen goederen aan in opslag- en overslaglocaties. Of krijgen ze transport aangeboden waar een luchtje aan zit. Met alle gevolgen van dien. Logistieke dienstverleners, pandeigenaren en verhuurbemiddelaars kunnen achterblijven met een slechte reputatie en hoge kosten. Het pand kan zelfs door de gemeente gesloten worden op basis van artikel 13b Opiumwet.

Hoe groot is het probleem nu eigenlijk? Hoe houd je grip op je pand en transport? En welke maatregelen kun je nemen om crimineel gebruik van panden in de transport- en logistieksector te voorkomen en te stoppen? Dat bespreken we tijdens deze talkshow aan de hand van regionale casuïstiek.

Tafelgasten

Als tafelgasten sluiten onder meer aan:

  • burgemeester Ryan Palmen van de gemeente Horst aan de Maas
  • Joost Hafmans, directeur van VTS Transport en Logistiek
  • Ben Hendriks, brancheorganisatie Transport en Logistiek Nederland;
  • politie

Uiteraard is er volop gelegenheid om vragen te stellen aan de tafelgasten. Heb jij vooraf vragen die wij tijdens de talkshow kunnen behandelen? Graag! Lever je input aan bij je aanmelding.

Meld je aan

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV