MKB-Limburg - NIEUWS - 20-SEPT-2018-IKHAUSSENWIRTSCHAFTSTAG-AKEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

20 sept 2018 | IKH-Aussenwirtschaftstag Aken

Op 20 september a.s. organiseren de Industrie- und Handelskammern in Noordrijn-Westfalen de 10e IHK-Außenwirtschaftstag NRW in Aken. De IHK-Außenwirtschaftstag is met rond 1.000 deelnemers het grootste forum op dit terrein in het Westen van Duitsland.

De Außenwirtschaftstag heeft als doel, exporterende en importerende bedrijven een impuls te geven voor verdere ontwikkeling.

Zowel de Duitse Minister van Economische zaken Professor Andreas Pinkwart als de Nederlandse gedeputeerde dr. Joost van den Akker zijn aanwezig bij deze internationale ondernemersdag, gesponsord door de Provincie Limburg.

Programma:

  • 50 topsprekers, waar onder vele CEO´s van internationaal succesvolle bedrijven, bieden in Workshops en discussies nieuwe perspectieven op de “Welthandel im Weltwandel”.
  • 60 vertegenwoordigers van de Kamers van Koophandel in het buitenland zijn voor individuele gesprekken beschikbaar.
  • 50 exposanten presenteren hun producten en diensten met betrekking tot het internationale zakendoen.

Meer informatie en het gedetailleerde programma vindt u op de website van de IHK.
Hier kunt u zich ook aanmelden.


 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV