MKB-Limburg - NIEUWS - 20-EN-21-OKTOBER-2021--LIMBURG-LEADS
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

20 en 21 oktober 2021 | Limburg Leads

MKB-Limburg connect op een persoonlijke manier op  Limburg Leads 2021

Wat hebben we ernaar uitgekeken om eindelijk weer écht te ontmoeten! Op woensdag 20 en donderdag 21 oktober 2021 is het zover, de volgende editie van Limburg Leads. Het Mecc en MKB-Limburg slaan de handen ineen om een extra dimensie te geven aan warme ontmoetingen met de actie ‘Rubbing Elbows’, om zo jouw beursbezoek tot een nog groter succes te maken.

Als twee Engelsen elkaar meer dan oppervlakkig kennen, geven ze elkaar bij de begroeting tegenwoordig graag een elleboogje in plaats van een hand. Rubbing elbows noemt men aan de overkant van Het Kanaal deze nieuwe wijze van begroeten als die meteen gevolgd wordt door een sociale activiteit.

Rubbing elbows – dat gaan wij komend najaar óók doen. En wel tijdens de beurs Limburg Leads, die op 20 en 21 oktober a.s. plaatsvindt in het MECC in Maastricht.

Ondernemers bij elkaar brengen, dat is voor ons als MKB-Limburg en partner van het MECC het hoofddoel.
Ben je net zo enthousiast als wij en wil je een stand in onze MKB-straat bemachtigen? Neem dan contact op met team Limburg Leads via info@mkblimburg.nl.

.Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV