MKB-Limburg - NIEUWS - 15-NOV-2021--AFSCHEIDSRECEPTIE-VOORZITTER-MONIQUE-PRINCEN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

15 nov 2021 | Wijziging Afscheidsreceptie voorzitter Monique Princen

Wijziging afscheidsreceptie voorzitter Monique Princen

Beste genodigden,

We hadden het mooi gepland en geregeld.

We zouden maandag 15 november de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering houden bij het geheel vernieuwde en duurzaam gebouwde hotel Van der Valk in Venlo.

De actuele corona ontwikkelingen en de daaruit voortvloeiende maatregelen die het kabinet in de persconferentie van gisteravond heeft afgekondigd, heeft ons helaas doen besluiten de fysieke vergadering en de aansluitend geplande afscheidsreceptie van onze voorzitter Monique Princen te annuleren.

De vergadering zal voor de leden online worden gehouden om zodoende de formeel benodigde zaken correct af te kunnen werken. 

We zullen het afscheid van onze voorzitter op een nog nader te bepalen moment toch willen vieren.  Haar rol als voorzitter de afgelopen jaren vinden wij te belangrijk om hier niet de gepaste aandacht aan te schenken.

We zullen deze nieuwe datum nog tijdig met u communiceren en hopen u dan te mogen ontvangen.

 

Namens het bestuur,

Paul Verhoeven,

Vicevoorzitter MKB-Limburg.

10 jaar lang heeft zij zich dan als Voorzitter en Bestuurder ingezet voor de MKB-ondernemers in Limburg en was zij het boegbeeld van MKB-Limburg. In haar functie als voorzitter onderhield zij de belangrijke contacten bij de overheid, Limburgse gemeenten, onderwijsinstellingen, het bedrijfsleven, MKB-Nederland, brancheorganisaties en voor MKB ondernemers belangrijke organisaties en verenigingen. Met haar tomeloze energie, inzet en ambities heeft zij veel betekend voor de MKB ondernemers en maakt nu graag plaats voor een opvolger die verder gaat bouwen aan de toekomst voor Limburgse ondernemers.
 

Met ondernemende groet,
Bestuur MKB-Limburg

         Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV