MKB-Limburg - NIEUWS - 1422022--BIJEENKOMST-MET-DE-7-PORTEFEUILLEHOUDERS-ECONOMISCHE-ZAKEN-EN-MKBLIMBURG
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

14-2-2022 | Bijeenkomst MKB-Limburg Regio Noord met de 7 portefeuillehouders Economische Zaken in Noord-Limburg

Op 20 september 2021 heeft MKB-Limburg Regio Noord haar jaarlijlkse ontbijtsessie gehouden in het Parkhotel in Horst aan de Maas, waarbij de 7 gemeentes in Noord Limburg en MKB-Limburg aanwezig waren.

Een van de punten die opgepakt gaat worden is een afzonderlijke bijeenkomst met de 7 portefeuillehouders Economische Zaken en MKB-Limburg. Deze staat gepland voor 14 februari 2022.

Doel van de bijeenkomst is enkele (belangrijke) thema’s met elkaar bespreken en kijken waar politiek en bedrijfsleven elkaar kunnen versterken.

Thema’s die wij belangrijk achten zijn o.a.: Arbeidsmarkt (en huisvesting), Duurzaamheid, Mobiliteit, Digitalisering, Financiering (MKB).

Om deze, of andere ingebrachte onderwerpen, te prioriteren en de bijeenkomst goed te kunnen voorbereiden zullen we nog met de afzonderlijke wethouders vooraf contact hebben, zodat we de bijeenkomst efficiënt kunnen benutten.

Uiteraard houden wij u van de ontwikkelingen op de hoogte.

René Dings
Voorzitter MKB-Limburg Regio Noord

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

๐—š๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐—ก๐—ผ๐—ผ๐—ฟ๐—ฑ-๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด, ๐—ด๐—ฒ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ๐—ป๐˜๐—ฒ๐—ป ๐——๐˜‚๐—ถ๐˜๐˜€๐—ฒ ๐—ด๐—ฟ๐—ฒ๐—ป๐˜€๐˜€๐˜๐—ฟ๐—ฒ๐—ฒ๐—ธ, ๐—˜๐˜‚๐—ฟ๐—ฒ๐—ด๐—ถ๐—ผ ๐—ฅ-๐— -๐—ก ๐—ฒ๐—ป ๐— ๐—ž๐—•-๐—Ÿ๐—ถ๐—บ๐—ฏ๐˜‚๐—ฟ๐—ด ๐˜ƒ๐—ถ๐—ป๐—ฑ๐—ฒ๐—ป ๐—ฒ๐—น๐—ธ๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ

Op maandag 20 september 2021 vond het jaarlijks ontbijtoverleg van MKB-Limburg regio Noord met de gemeenten van Noord-Limburg, de Duitse grensstreek en de Euregio Rhein-Maas-Nord plaats bij Parkhotel Horst. Het was een prettige ochtend waarin veel kennis gedeeld, geïnformeerd en genetwerkt werdโ€‹ met als doel een optimale toekomstige samenwerking.

 
  Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geรฏnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV