slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

13 sep 2018 | Orkest van de Koninklijke Luchtmacht - Missions

Onze Business Partner Ministerie van Defensie nodigt u als lid van MKB-Limburg uit voor een concert van het Orkest van de Koninklijke luchtmacht op donderdag 13 september op de Vliegbasis in Eindhoven. Samen met uw partner kunt u te gast zijn bij het wervelende programma MISSIONS.

Aanvang van het concert is 20:00 uur, maar omdat u vanaf de parkeerplaats per bus naar de hangar wordt gebracht waar het concert plaatsvindt, kunt u parkeren tussen 18:30 en 19:30 uur. Voor koffie / thee en een drankje wordt gezorgd, na afloop van het concert wordt u weer bij uw auto gebracht.

Aanmelden voor het concert kan via de website van Defensie. Let op: voor iedere bezoeker moet een afzonderlijke aanmelding worden gedaan, omdat enkele persoonsgegevens nodig zijn voor toegang tot de Vliegbasis. In de onderstaande flyer vindt u meer informatie over het concert.

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV