MKB-Limburg - NIEUWS - 13-JULI-2018-BOSPOP-BUSINESS-EVENT-MET-POPFOTOGRAAG-BRIAN-GRIFFIN
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

13 juli 2018 | Bospop Business Event met popfotograag Brian Griffin

Op vrijdag 13 juli op de vooravond van Bospop bent u van harte welkom op het Bospop Business Event. Na enkele jaren van afwezigheid staat dit zakelijk netwerkevenement dit jaar terug op de agenda. Natuurlijk hebben we weer iets bijzonders voor u in petto.

U wordt ontvangen op het skydeck met uitzicht over het Bospop festivalterrein. In de tent spelen op dat moment al classic tribute bands voor duizenden bezoekers en dat geeft natuurlijk een fantastisch uitzicht. Op het skydeck geniet u vervolgens van een lopend buffet en kunt u informeel netwerken met de andere deelnemers.

Na het eten start de lezing van Brian Griffin, een van de invloedrijkste popfotografen van zijn generatie. Griffin bracht 20 boeken uit en had 50 solo exposities in praktisch alle vermaarde musea in de wereld. Tijdens Bospop exposeert Griffin 50 van zijn mooiste foto’s en in zijn (Engelstalige) lezing deze avond zal hij meer vertellen over zijn werk met vele leuke anekdotes over zijn ontmoetingen met wereldsterren.

Aansluitend volgt een rondleiding over het festivalterrein waarbij u natuurlijk alle ins en outs over het festival te horen krijgt. Tot slot komt u terug op het skydeck voor een netwerkborrel waar de hapjes en drankjes klaar staan. Omstreeks 22.00 uur eindigt het officiële programma maar natuurlijk bent u van harte welkom om de echte festivalsfeer te proeven tijdens het gratis toegankelijke vrijdagavondprogramma in de tent waar op dat moment The Vipers (beste Queen coverband) en Sympho Classics nog optreden.

Programma & rondleiding
U bent van harte welkom op vrijdagavond 13 juli om 18.30 op het skydeck van het Bospop festivalterrein aan de Riviereweg te Weert. Het programma van de avond is als volgt:

18.30 Ontvangst
18.45 – 19.15 Lopend buffet
19.15 – 19.50 Lezing popfotograaf Brian Griffin
19.50 – 20.15 Pauze
20.15 – 21.00 Rondleiding
21.00 – 22.00 Netwerkborrel
22.00 Einde

Deelnemen?
Bospop biedt deze zakelijke netwerkavond incl. lopend buffet aan voor een all-in bedrag van slechts € 39,50 p.p. excl. btw. Kortom u kunt de gehele avond in een prettige ambiance op een unieke locatie netwerken terwijl wij zorgen voor de hapjes en de drankjes.

Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Bestel daarom snel uw kaarten op: www.bospop.nl/bbe

Met vriendelijke groeten,
Stichting BospopGa terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV