MKB-Limburg - NIEUWS - 12-OKT-2021-VGZ--WEBINAR-OVER-MANTELZORGEN-19302030-UUR
slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

12 okt. 2021| VGZ | Webinar over Mantelzorgen 19.30-20.30 uur

In Nederland zijn er ruim 2 miljoen mensen die hun werk combineren met mantelzorgtaken. Dat zijn gemiddeld één op de 5 medewerkers. Weet u hoeveel het er in uw organisatie zijn? De combinatie van werken en zorgen gaat vaak goed, maar kan ook leiden tot gezondheidsproblemen, psychische problemen en stress. Wat kunt u als HR-professional doen om te voorkomen dat het te veel wordt? Meer dan u denkt.

Maak het bespreekbaar

Het begint bij het bespreekbaar maken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat medewerkers die hun zorgtaak met hun leidinggevende bespreken, minder werkdruk ervaren. Maar hoe ga je dat gesprek aan? Dit kan best ingewikkeld zijn, omdat het onderwerp vaak persoonlijk is. Bekijk de video één-op-één-gesprekken voor handige tips. Nog meer doen? Bekijk dan de training HR en Mantelzorg eens.

Om te delen met uw medewerkers

VGZ helpt uw medewerkers graag, zodat zij goed voor uw naasten kunnen zorgen én hun werk goed kunnen blijven doen. Zo zijn er dit najaar verschillende webinars over mantelzorg. De eerste op de agenda:

12 oktober
Webinar Hugo Borst over mantelzorgen

Hugo vertelt zijn persoonlijke verhaal over het zorgen voor zijn inmiddels overleden moeder. Hoe kijkt hij terug? Welke tips heeft hij voor andere mantelzorgers? Uw medewerkers zijn van harte welkom.
 

Wilt u erbij zijn? U kunt gratis deelnemen aan de webinar. U volgt hem vanuit huis. Er zijn 5.000 digitale plaatsen beschikbaar. Schrijf u direct in, want vol is vol.

 

 Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws?
Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV