slide image
Slide background

Nieuws Blijf op de hoogte van het laatste nieuws rondom MKB-Limburg. Tip ons met relevant ondernemersnieuws via info@mkblimburg.nl.

Snel en efficiënt uw vacature invullen?

Op dinsdag 4 april vindt er weer een nieuw VacatureCafé Limburg plaats. Ditmaal in Heerlen, bij het Betahuis, Wilhelminasingel 25. Tussen 16.00 - 18.00 uur ontmoeten werkgevers en werkzoekenden elkaar in een gesprek, zonder tussenkomst van een CV of motivatiebrief. Is er een wederzijdse klik? Dan worden ze naderhand met elkaar in contact gebracht voor een vervolg.

Heeft u vacatures openstaan?
Als werkgever kunt u uw vacatures efficiënt invullen zonder stapels sollicitatiebrieven. Het VacatureCafé Limburg biedt u de mogelijkheid om snel en goedkoop gemotiveerde medewerkers te vinden. Meld u aan via: info@vacaturecafelimburg.nl

Voor meer informatie: https://vacaturecafelimburg.wordpress.com/2017/03/13/vacaturecafe-heerlen-op-4-april/Ga terug naar het nieuwsoverzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV