MKB-Limburg - MKBLIMBURG - BESTUUR
slide image
Slide background

Bestuur Het Bestuur heeft met name tot taak besluiten van de Algemene Ledenvergadering voor te bereiden en uit te voeren.

Bestuur

MKB-Limburg is een vereniging en wordt bestuurd door een Bestuur, dat met name tot taak heeft om de besluiten van de ledenvergadering en het praktische en financiële beleid van de organisatie voor te bereiden en uit te voeren. Dit binnen het doel en de identiteit van de organisatie, een en ander aan de hand van de door Algemene Ledenvergadering (ALV) vastgestelde beleidsplannen en begrotingen. De medewerkers van het MKB-Limburg Service Center wordt ook rechtstreeks aangestuurd door het Bestuur.

Het Bestuur wordt gevormd door de voorzitter, vicevoorzitter, secretaris, penningmeester en de regiovoorzitters. Hieronder vindt u een overzicht van ons Bestuur. Wenst u in contact te komen met één van hen, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl.
 

Bestuur MKB-Limburg
Martijn van Helvert (Algemeen Voorzitter) per 1-4-2022
Paul Verhoeven (Vicevoorzitter)
Kees van den Hombergh (Bestuurssecretaris)
John Straten (Penningmeester)
René Dings - Regio Noord-Limburg
Dirk Bongers - Regio Midden-Limburg. 
Maurice Jongen - Regio Zuid-Limburg                 
 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV