MKB-Limburg - LIDWORDEN - MKB-LEDENPLATFORM
slide image
Slide background

Lid worden Het MKB-Limburg ledenplatform is dé online plek waar leden van MKB-Limburg elkaar leren kennen, elkaar voordeel bieden en zaken doen!

Ledenplatform

Als lid van MKB-Limburg beschikt u over een persoonlijke login. Met deze login heeft u toegang tot het ledenplatform van MKB-Limburg. Het platform geeft u niet alleen actuele informatie uit uw regio of branche, maar ook actuele informatie vanuit MKB-Limburg. Ook kunt u uw eigen profiel verder uitbreiden, zodat u uw eigen visitekaartje op het ledenplatform optimaliseert en hierdoor sneller in contact komt met interessante andere leden. Ook kunt u op het ledenplatform een ledenvoordeel aanbieden aan andere leden. Gebruik de zoekfunctie in het ledenplatform en ga op basis van regio, branche of naam op zoek naar de voor u interessante leden binnen MKB-Limburg. 

Wilt u inloggen op het ledenplatform? Klik hier!
Bent u nog geen lid van MKB-Limburg? Klik hier!

Een lidmaatschap bij MKB-Limburg is persoonsgebonden en staat dus op naam. Dit houdt in dat u lid bent voor de belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen. Tevens bent u hiermee ook direct lid van Business Club Limburg, het grootste provinciale netwerk voor ondernemers in Limburg. U kunt het hele jaar door B2B-bijeenkomsten bezoeken over de hele provincie. Gemiddeld worden er 2 tot 3 bijeenkomsten per maand georganiseerd. Variërend van bedrijfsbezoek tot symposium. Na registratie ontvang je een persoonlijke identificatiecode om de MKB-Limburg app te downloaden waarin je al je MKB-Limburg zaken kunt regelen.

Contributie

Business Lid € 495,- per jaar
Business Partner / Partner Organisaties Neem voor meer info over de mogelijkheden contact op met MKB-Limburg via: info@mkblimburg.nl
Business + lidmaatschap** € 675,-
Oud ondernemer* € 75,-
Basis lid* € 75,-

*Dit lidmaatschap is gelijk aan het Business Lidmaatschap met uitzondering van deelname aan de activiteiten van Business Club Limburg.
Alle bedragen zijn exclusief btw.

** Dit lidmaatschap is gelijk aan een Business lidmaatschap. Het geregistreerde Business lid mag een wisselende 2e persoon meenemen naar bijeenkomsten. (collega, gast, partner).

Naam bedrijf is een verplicht veld.
Contactpersoon is een verplicht veld.
Geboortedatum is een verplicht veld.
Vestigingsadres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
E-mailadres is ongeldig of niet ingevuld.
FTE is een verplicht veld.
Vestigingen is een verplicht veld.
Brancheorganisatie is een verplicht veld.
U dient aan te geven of u akkoord gaat met de voorwaarden.
Tenaamstelling bankrekeningnummer is een verplicht veld.
IBAN nummer is een verplicht veld.
Verleent hierbij tot wederopzegging machtiging om van zijn/haar bovengenoemde bankrekening het contributiebedrag betreffende lidmaatschap MKB-Limburg af te schrijven. Het contributiebedrag wordt jaarlijks bij besluit van de Algemene Leden Vergadering (ALV) vastgesteld.
Hiermee geef ik MKB-Limburg toestemming:
Mijn persoonsgegevens te verwerken en gebruiken conform de eisen die de AVG stelt.
Voorstellen nieuw lid: mijn foto, bedrijfslogo en aangeleverde tekst te tonen op website en social media kanalen.
Bij bijeenkomsten gemaakte foto’s te tonen op onze website en social media kanalen.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV