slide image
Slide background

Lid worden ....zet zaken in beweging!

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging!
JONG MKB is opgericht voor en door ondernemers die minder dan 5 jaar geleden een onderneming zijn gestart. JONG MKB is een initiatief van MKB-Limburg. Het gaat hierbij om de leeftijd van de onderneming dus niet van de ondernemer.

JONG MKB Themabijeenkomsten
Met JONG MKB zetten we zaken in beweging. We organiseren 3 bijeenkomsten per jaar gericht op de jonge/startende ondernemer. Hierbij staat telkens een specifiek thema centraal. Thema's worden gekozen aan de hand van de behoeften van de JONG MKB leden.

Business Club Limburg
Naast de JONG MKB bijeenkomsten mag je als lid van JONG MKB ook deel nemen aan alle bijeenkomsten over de hele provincie van Business Club Limburg. Dit is het provinciale netwerk van MKB-Limburg waaruit gemiddeld 2 tot 3 bijeenkomsten per maand worden georganiseerd.

MKB-Limburg projecten en ledenvoordelen
Als JONG MKB lid mag je gebruik maken van alle projecten en ledenvoordelen vanuit MKB-Limburg en krijg je ook toegang tot het exclusieve ledenplatform. Genoeg kansen dus om naast een goed zakelijk netwerk ook andere voordelen te behalen.

Contributie
Een JONG MKB Lidmaatschap kost €390,- (ex.btw) per jaar, waarvan de eerste 3 maanden gratis zijn.
Vervolgens is dit lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Na het verstrijken van de eerste 3 maanden wordt het lidmaatschap automatisch verlengd, mits wij  geen tegenbericht ontvangen van het betreffende lid. De contributie wordt op jaarbasis gefactureerd. 

Termijn
De maximale termijn van een JONG MKB Lidmaatschap is 3 jaar. Na deze termijn wordt het lidmaatschap omgezet naar een regulier MKB-Limburg Lidmaatschap, mits wij geen tegenbericht ontvangen van het betreffende lid. Dit lidmaatschap kost eveneens €390,- (ex.btw) en beslaat dezelfde voordelen met uitsluiting van de JONG MKB Themabijeenkomsten.

Direct inschrijven? Klik hier!

Meer weten of kennismaken?
Regioadviseur Noord- & Midden Limburg en JONG MKB
Manon Bors
E bors@mkblimburg.nl
T 06 - 57 85 33 27

Regioadviseur Zuid-Limburg
Anita Soons
E: soons@mkblimburg.nl
T: 06 - 12 20 39 45
 

 


 

Een lidmaatschap bij MKB-Limburg is persoonsgebonden en staat dus op naam. Dit houdt in dat u lid bent voor de belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen. Tevens bent u hiermee ook direct lid van Business Club Limburg, het grootste provinciale netwerk voor ondernemers in Limburg. U kunt het hele jaar door B2B-bijeenkomsten bezoeken over de hele provincie. Gemiddeld worden er 2 tot 3 bijeenkomsten per maand georganiseerd. Variërend van bedrijfsbezoek tot symposium. Tot slot krijgt u als lid van MKB-Limburg toegang tot het exclusieve ledenplatform.

Contributie

Business Lid € 390,- per jaar
JONG MKB Lid
(extra 3 JONG MKB Themabijeenkomsten)
€ 390,- per jaar
Business Partner / Partner Organisaties Neem voor meer info over de mogelijkheden contact op met bestuursadviseur Mathias Brockmann via: Brockmann@mkblimburg.nl
Oud ondernemer* € 60,-
Basis lid* € 60,-

*Dit lidmaatschap is gelijk aan het Business Lidmaatschap met uitzondering van deelname aan de activiteiten van Business Club Limburg.
Alle bedragen zijn exclusief btw.

Bent u minder dan 5 jaar gestart met uw onderneming? Dan komt u in aanmerking voor een JONG MKB Lidmaatschap. Meer info? Klik hier!

Naam bedrijf is een verplicht veld.
Contactpersoon is een verplicht veld.
Geboortedatum is een verplicht veld.
Vestigingsadres is een verplicht veld.
Postcode is een verplicht veld.
Woonplaats is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
E-mailadres is ongeldig of niet ingevuld.
FTE is een verplicht veld.
Vestigingen is een verplicht veld.
Brancheorganisatie is een verplicht veld.
U dient aan te geven of u akkoord gaat met de voorwaarden.
Tenaamstelling bankrekeningnummer is een verplicht veld.
IBAN nummer is een verplicht veld.
Verleent hierbij tot wederopzegging machtiging om van zijn/haar bovengenoemde bankrekening het contributiebedrag betreffende lidmaatschap MKB-Limburg af te schrijven. Het contributiebedrag wordt jaarlijks bij besluit van de Algemene Leden Vergadering (ALV) vastgesteld.

Wilt u eerst de slider helemaal naar rechts verplaatsen, en daarna op verstuur drukken?
Dit is een beveiliging om reacties van robots zoveel mogelijk te voorkomen.Natuurlijk waarborgen wij uw privacy.

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV