MKB-Limburg - LEDENVOORDEEL - VGZ-LEDENVOORDEEL
slide image
Slide background

VGZ

VGZ

VGZ

Collectieve zorgverzekering 2019

Als lid van MKB-Limburg kunt u via VGZ ook in 2019 profiteren van een gunstige zorgcollectiviteit voor u, uw medewerkers en uw organisatie.

Korting voor het hele gezin
Naast ruime vergoedingen en extra dekking voor fysiotherapie krijgt u bij VGZ korting op uw premie. Dat geldt ook voor uw gezinsleden! Via MKB-Limburg.


Voordelen voor medewerkers

  • Persoonlijk zorgadvies en wachtlijstbemiddeling
  • Ondersteuning bij mantelzorg
  • Gespreid betalen van het eigen risico
  • Géén eigen risico bij gebruik van voorkeursgeneesmiddelen.


Meld u op tijd aan
Wilt u ook profiteren van de voordelen van deze branchecollectiviteit bij VGZ? Meld u dan uiterlijk 31 januari 2019 aan op www.vgz.nl/mkblimburg

Belangrijk: zeg dan wel uw huidige zorgverzekering op vóór 31 december 2019. Sluit u voor 31 december 2019 een VGZ Collectieve zorgverzekering af, dan regelt VGZ de opzegging van uw huidige zorgverzekering. Wel zo makkelijk.

Meer informatie
Kijk voor alle voordelen op www.vgz.nl/mkblimburg

Service en contact
Wilt u meer weten over de voordelen van VGZ voor u als werkgever, neem dan contact https://www.vgz.nl/werkgevers/service-en-contact

Platform gezond leven
Heeft u het druk met werk, huishouden, kinderen en misschien ook met zorgen voor uw naasten? Is uw leven topsport? En vraagt u zich wel eens af: 'Hoe houd ik het goed in balans?' Dan helpt VGZ u graag met het platform Gezond Leven.

Elke werkgever die is aangesloten bij MKB-Limburg (ongeacht of uw werknemers bij VGZ verzekerd zijn of niet) kan een toegangscode aanvragen via info@mkblimburg.nl

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV