MKB-Limburg - LEDENVOORDEEL
slide image
Slide background

Ledenvoordeel

Ledenvoordeel

DOE MEE EN WORD LID VAN MKB LIMBURG!  Wij versterken ondernemers met kennis van zaken en hebben hart voor het verbinden van ondernemers. Dit doen we al meer dan 100 jaar op een bedreven manier en met veel passie.

Samen met jou maken wij de toekomst van Limburg en stellen ons daarbij altijd de vraag: ‘Hoe kunnen wij jou als ondernemer zo goed mogelijk ondersteunen?’

MKB-Limburg behartigt de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen en bevordert onderlinge contacten middels activiteiten en bijeenkomsten. Business Club Limburg is het grootste provinciale netwerk voor ondernemers in Limburg en is onderdeel van MKB-Limburg.

Onze vereniging, met bijna 1000 leden, verdeeld over de hele provincie en in een diversiteit aan branches, is de verbindende en stimulerende schakel tussen ondernemers onderling, ondernemers & onderwijs en ondernemers & overheid. MKB-Limburg begeleidt doorlopend projecten en initiatieven ten behoeve van Limburgse MKB-ondernemers.
 

ER ZIJN GENOEG REDENEN OM LID TE WORDEN!

Contact met andere ondernemers
Als lid heb je toegang tot al onze events. Op jaarbasis mag je al onze events, circa 40 op jaarbasis (bijna altijd) gratis bezoeken. Tijdens deze events ontmoet je mede ondernemers en zul je snel en makkelijk jouw netwerk uitbreiden en wellicht je business vergroten.

 

Uitbreiding van jouw kennis
Samen met onze kennispartners organiseren wij zo’n 10 kennissessies per jaar. Hier wordt je als ondernemer geïnformeerd over actuele onderwerpen als duurzaamheid, marketing, arbeidsmarkt, veiligheid etc. Tijdens deze kleinschalige bijeenkomsten is voldoende mogelijkheid om onze experts jouw specifieke vragen voor te leggen.

Weten wat er speelt
Via onze website, nieuwsbrieven, bijeenkomsten en socials blijf je op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de MKB sector.

Jouw stem is belangrijk
Als lid van MKB Limburg heb je een belangrijke stem. Hoe meer leden ons vertellen wat ze belangrijk vinden, hoe sterker onze onderhandelingspositie. Des te makkelijker en duidelijker is onze lobby richting politiek en andere beslissers.

Luisterend oor
MKB Limburg is er voor haar leden. Onze regionale bestuursleden zijn betrokken en luisteren graag naar jouw ideeën. Samen met onze relatiemanagers en werkgroepen helpen zij je verder of verwijzen je door naar de juiste contactpersonen of instanties.

Financieel voordeel
Met zorgverzekeraar VGZ heeft MKB Limburg kortingsafspraken gemaakt. Maar ook met Buma en Sena heeft MKB Limburg afspraken gemaakt voor een interessant voordeel exclusief voor leden. Meer informatie hierover vind je op onze site, www.mkblimburg.nl

Eigen MKB app, speciaal voor leden
Na aanmelding installeer je deze op je telefoon en blijf je actueel op de hoogte van alle MKB events en nieuwtjes. Daarnaast zie je wie zich ook heeft aangemeld voor events welke bedrijven lid zijn. Hier maak je makkelijk en snel contact met alle andere gebruikers en heb altijd en overal direct toegang tot het volledige gebruikersbestand.

In the picture!
Heb je besloten om Business lid of Partner van MKB Limburg te worden en vind je het leuk om ook andere leden hierover te informeren dan mag je een stukje tekst en foto aanleveren voor op onze website, nieuwsbrief, Facebook en LinkedIn. Zo kunnen andere leden ook direct met jou en jouw business kennis maken.

Speciale gelegenheden
Heb je iets speciaals te melden, zoals een jubileum, nominatie of misschien heb je met je bedrijf wel een prijs gewonnen? Mail ons dan met jouw nieuws en wij besteden hier graag aandacht aan.

Altijd dichtbij
MKB-Limburg is onderverdeeld in drie regio's met elk een eigen voorzitter en stuurgroep.
Zij zijn de contactpersonen in de regio en hebben de juiste korte lijntjes en netwerk om je als lid te helpen daar waar nodig. Dit zijn onze voorzitters in de regio:

Voorzitter MKB-Limburg Regio Noord-René Dings
Voorzitter MKB-Limburg Regio Midden-Dirk Bongers
Voorzitter MKB-Limburg Regio Zuid-Maurice Jongen

LIDMAATSCHAP EN KOSTEN 2023

Een lidmaatschap bij MKB-Limburg is persoonsgebonden en staat dus op naam. Dit houdt in dat je lid bent voor de belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen. Tevens ben je hiermee ook direct lid van Business Club Limburg, het grootste provinciale netwerk voor ondernemers in Limburg. Na registratie ontvang je een persoonlijke identificatiecode om de MKB-Limburg app te downloaden waarin je al je MKB-Limburg zaken kunt regelen.

Business lidmaatschap
Het Business lidmaatschap kost € 495,- per jaar.
Word je later dan 1 januari lid dan betaal je de niet genoten maanden uiteraard niet. Je mag voor dit bedrag alle bijeenkomsten (zo’n veertig op jaarbasis) bezoeken. Onder het kopje agenda op onze site vind je altijd een actueel overzicht van alle bijeenkomsten die tot nu toe gepland zijn.

Business+ lidmaatschap
Wil je met twee personen van een bedrijf naar onze bijeenkomsten komen, dan is een Business Plus lidmaatschap beter passend. Je mag dan altijd met 2 personen naar een bijeenkomst komen.
De kosten voor dit lidmaatschap bedragen € 675, - per jaar.

Partnerschap
Wil je met meer mensen naar onze bijeenkomsten komen en wil je voor onze leden kennissessies verzorgen? Of wil je een samenwerking op maat bespreken? Dan is een partnerschap voor jou het meest geschikt. Informeer naar de mogelijkheden.


MEER INFORMATIE OF VRAGEN

Bel of mail dan met onze relatiemanagers. Zij helpen je graag verder!

Miranda Heldens, heldens@mkblimburg.nl| tel. 06-82657311
Sandra Roemen, roemen@mkblimburg.nl tel. 06-51376520 

AANMELDEN?

Via deze link:  MKB-Limburg - LIDWORDEN (mkblimburg.nl)  meld je je aan en profiteer je meteen van alle voordelen!

 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV