slide image
Slide background

JONG MKB ....zet zaken in beweging!

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging!
JONG MKB is opgericht voor en door ondernemers die minder dan 5 jaar geleden een onderneming zijn gestart. JONG MKB is een initiatief van MKB-Limburg. Het gaat hierbij om de leeftijd van de onderneming dus niet van de ondernemer.

JONG MKB Themabijeenkomsten
Met JONG MKB zetten we zaken in beweging. We organiseren 3 bijeenkomsten per jaar gericht op de jonge/startende ondernemer. Hierbij staat telkens een specifiek thema centraal. Thema's worden gekozen aan de hand van de behoeften van de JONG MKB leden.

Business Club Limburg
Naast de JONG MKB bijeenkomsten mag je als lid van JONG MKB ook deel nemen aan alle bijeenkomsten over de hele provincie van Business Club Limburg. Dit is het provinciale netwerk van MKB-Limburg waaruit gemiddeld 2 tot 3 bijeenkomsten per maand worden georganiseerd.

MKB-Limburg projecten en ledenvoordelen
Als JONG MKB lid mag je gebruik maken van alle projecten en ledenvoordelen vanuit MKB-Limburg en krijg je ook toegang tot het exclusieve ledenplatform. Genoeg kansen dus om naast een goed zakelijk netwerk ook andere voordelen te behalen.

Contributie
Een JONG MKB Lidmaatschap kost €390,- (ex.btw) per jaar, waarvan de eerste 3 maanden gratis zijn.
Vervolgens is dit lidmaatschap maandelijks opzegbaar. Na het verstrijken van de eerste 3 maanden wordt het lidmaatschap automatisch verlengd, mits wij  geen tegenbericht ontvangen van het betreffende lid. De contributie wordt op jaarbasis gefactureerd. 

Termijn
De maximale termijn van een JONG MKB Lidmaatschap is 3 jaar. Na deze termijn wordt het lidmaatschap omgezet naar een regulier MKB-Limburg Lidmaatschap, mits wij geen tegenbericht ontvangen van het betreffende lid. Dit lidmaatschap kost eveneens €390,- (ex.btw) en beslaat dezelfde voordelen met uitsluiting van de JONG MKB Themabijeenkomsten.

Direct inschrijven? Klik hier!

Meer weten of kennismaken?
Regioadviseur Noord- & Midden Limburg en JONG MKB
Manon Bors
E bors@mkblimburg.nl
T 06 - 57 85 33 27

Regioadviseur Zuid-Limburg
Anita Soons
E: soons@mkblimburg.nl
T: 06 - 12 20 39 45
 

 


 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV