MKB-Limburg - CORONA-IMPACT-SCAN-VOOR-ONDERNEMERS
slide image
Slide background

Corona impact scan voor ondernemers

Corona impact scan voor ondernemers

Wij vinden het belangrijk dat er snel goed beleid wordt gemaakt en dat er snelle en effectieve maatregelen worden genomen om jou als ondernemer te helpen!

Door middel van deze korte vragenlijst willen wij  - MKB Limburg en LWV- inzicht krijgen in de actuele impact van de coronacrisis  op jouw onderneming. Deze informatie delen we (met respect voor privacy van jou als ondernemer) met beleidsmakers en bestuurders opdat goed onderbouwd beleid kan worden gemaakt en snelle maatregelen genomen kunnen worden.

Je vindt de scan via deze link: CORONA IMPACT SCAN

De uitkomsten en inzichten van deze inventarisaties zullen we wekelijks communiceren en actualiseren via onze website www.mkblimburg.nl en www.lwv.nl. We doen ons best om  jouw bedrijf de komende weken en maanden te voorzien van  dienstverlening, zoals informatie en advies.
De scan wordt uitgevoerd door Zuyd Hogeschool.

Namens projectteam Corona crisis aanpak, LWV + MKB-Limburg

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV