MKB-Limburg - CORONA-CRISIS-AANPAK
slide image
Slide background

Corona Ondernemers informeren en verbinden, juist nu!

Corona

De impact van de coronacrisis op de Limburgse economie is groot. Meer dan ooit is verbinding met elkaar van groot belang. MKB-Limburg neemt haar rol als belangenbehartiger bijzonder serieus. Het is nodig dat we elkaar helpen waar nodig, dus dat doen we! 

De Corona Crisis Aanpak van MKB-Limburg bestaat uit verschillende activiteiten die helpen de problematiek rondom ondernemers in kaart te brengen  en biedt daarnaast actief handvatten  om de huidige crisis het hoofd te bieden door ondernemers met elkaar en experts in contact te brengen. Samen sterk, juist nu! 

Het laatste Corona Nieuws
Limburgse ondernemers kunnen zich middels onze nieuwsrubriek op de website laten informeren over actuele maatregelen die genomen worden binnen diverse sectoren en  beschikbare middelen die door de overheid ter beschikking worden gesteld. 

Corona Nieuws

 

 

Online MKB-Limburg Ondernemersplatform 
MKB-Limburg heeft in samenwerking met haar partners, voor ondernemers in Limburg een interactief, online platform in het leven geroepen. Hier vind je informatie, een forum, een trainingsprogramma Crisismanagement en diverse experts die beschikbaar zijn voor specifieke vragen. Het platform brengt ondernemers en experts bij elkaar. Deelname aan het platform is voor alle ondernemers in Limburg kosteloos.

Ondernemersplatform

 

 

Contact Centre 
MKB-Limburg heeft telefonisch contact opgenomen met al haar leden voor een persoonlijk gesprek. Het bel-team van MKB-Limburg bestond uit 21 betrokken bestuursleden en medewerkers. We wilden graag horen wat je bezighoudt, welke uitdagingen je hebt en hoe we je kunnen ondersteunen in deze periode. We helpen graag, dus aarzel niet om hulp te vragen. U kunt ons bellen op 0475-786400 of via email: info@mkblimburg.nl

Belangenbehartiging
Één van de belangrijkste activiteiten van MKB-Limburg tijdens de coronacrisis is het consulteren van leden, het inventariseren van hun behoeften en het behartigen van hun belangen. Dat laatste doen we door onze stem te laten horen daar waar beleid tot stand komt. Belangenbehartiging is een doorlopende activiteit op lokaal, regionaal en landelijk niveau (via MKB-Nederland) die grotendeels achter de schermen plaatsvindt, en waarin bestuursleden de grootste rol vervullen.

Belangenbehartiging

 

 

Wil je op de hoogte blijven van het laatste Corona nieuws, volg ons dan op social media of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV