slide image
Slide background

Algemeen Bestuur Het Algemeen Bestuur heeft met name tot taak besluiten van de Algemene Ledenvergadering voor te bereiden en uit te voeren.

Algemeen Bestuur

MKB-Limburg is een vereniging en wordt bestuurd door een Algemeen Bestuur, dat met name tot taak heeft om de besluiten van de ledenvergadering en het praktische en financiële beleid van de organisatie voor te bereiden en uit te voeren. Dit binnen het doel en de identiteit van de organisatie, een en ander aan de hand van de door Algemene Ledenvergadering (ALV) vastgestelde beleidsplannen en begrotingen. Het personeel van het MKB-Limburg Service Center wordt ook rechtstreeks aangestuurd door het Algemeen Bestuur.

Het Algemeen Bestuur wordt gevormd door de algemeen voorzitter, penningmeester en 5 regiovoorzitters  die over de gehele provincie verdeeld zijn. Hieronder vindt u een overzicht van ons Algemeen Bestuur. Wenst u in contact te komen met één van hen, stuur dan een mail naar info@mkblimburg.nl.

Algemeen Bestuur MKB-Limburg
Monique Princen (Algemeen Voorzitter)
Henk Reinders (Penningmeester)
Noord-Limburg: Paul Verhoeven (tevens Vicevoorzitter)
Midden-Limburg: Thijs Truijen
Westelijke Mijnstreek: Margot Sentjens
Parkstad Limburg: Tibert Lagarde
Maastricht Heuvelland: Karin van der Ven
 

             

                     

 

 

 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV