MKB-Limburg - COLOFON
slide image
Slide background

Colofon Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs.

Colofon

De website van MKB-Limburg is ontworpen en ontwikkeld door Advance Communications uit Geleen in nauwe samenwerking met MKB-Limburg.

Vragen, opmerkingen of suggesties
Heeft u vragen, opmerkingen en/of suggesties over onze website? Werkt er iets niet goed? Wij stellen uw reactie op prijs. Gebruik hiervoor onze contactpagina.

Redactie website
De redactie van deze website is in handen van de afdeling Communicatie van MKB-Limburg.

Auteursrechten
Het auteursrecht van deze website ligt bij MKB-Limburg. Dit geldt voor de inhoud van deze website zowel op tekstueel, grafisch als fototechnisch vlak. MKB-Limburg geeft iedereen een niet-exclusief gebruiksrecht op de inhoud van deze website. Dit betekent dat u de inhoud van de website gratis kunt kopiëren en opnieuw kunt publiceren. U moet zich hierbij wél houden aan deze voorwaarden:

- Bij hergebruik moet u altijd verwijzen naar de authentieke bron (de website van MKB-Limburg).
- Bij hergebruik moet u altijd de datum van extractie (het kopiëren en hergebruiken) vermelden.

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV