MKB-Limburg - CAMPAGNE-RETAIL
slide image
Slide background

Maak kennis met MKB Limburg

campagne

Maak kennis met MKB-Limburg

De cijfers laten er geen misverstand over bestaan: steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij MKB-Limburg. En dat is logisch. De wereld verandert. Of je nou een kledingwinkel, supermarkt, bakkerij of meubelzaak runt: de uitdagingen in de retail worden steeds groter, de regels complexer. Wie als ondernemer concurrerend en bij de tijd wil blijven, heeft kennis nodig. En een relevant netwerk. Alleen zó kun je het verschil blijven maken. 

maak direct kennis


Meer bereik, meer invloed

MKB-Limburg helpt retailers zoals jij om je zakelijke invloed te vergroten. Als kennis- en netwerkpartner staan we naast je en helpen we jou op verschillende manieren vooruit. 

We informeren je over nieuwe trends en events die voor jouw branche belangrijk zijn. Ook verbinden wij jou met andere retailers, collega’s met wie je kennis kunt delen en nieuwe kansen kunt verkennen. Daarnaast ondersteunen we ondernemers in hun dagelijkse business; gevraagd en ongevraagd bieden we deskundig advies om beter en succesvoller te worden. 

5 krachten model MKB Limburg

Vanzelfsprekend behartigen we - als vanouds – jouw ondernemersbelangen. Zowel op lokaal, provinciaal, landelijk als euregionaal niveau laat MKB-Limburg haar stem horen bij beleidsmakers zodat voor entrepreneurs in Limburg de juiste beslissingen worden genomen. En natuurlijk promoten we ook de sector als geheel. Het MKB is de motor van onze economie, iedereen plukt de vruchten van een sterk midden- en kleinbedrijf.

Wij zijn er voor álle ondernemers

MKB-Limburg is de grootste kennis- en netwerkorganisatie in onze provincie. Het eigentijdse podium waar ondernemers elkaar zowel fysiek als online treffen om kennis uit te wisselen, hun netwerk te verbreden en zo hun invloed te vergroten. Tijdens netwerkbijeenkomsten is die positieve vibe duidelijk voelbaar. Collega’s uit de retail, maar ook uit andere sectoren vinden, inspireren en helpen elkaar. 

Albert Berghof Blanche Doel

Bij MKB-Limburg staat de deur voor iedereen open. Elke ondernemer - van startend tot ervaren - doet mee en profiteert dus ook mee van de expertise van ons collectieve netwerk. En zo groeit er iets moois. Hoe meer MKB ondernemers de verbinding aangaan met elkaar, hoe sterker we staan en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen 

Ook op bedrijfsniveau is die bundeling van kennis van onschatbare waarde. MKB-Limburg ondersteunt en bereidt ondernemers voor op de uitdagingen van vandaag en morgen. Rond belangrijke thema’s delen we onze expertise met elkaar. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzaam en veilig ondernemen, digitalisering, en werving en behoud van personeel. Daarnaast staan we klaar voor ondernemers in nood, zoals we bijvoorbeeld ten tijde van corona en de watersnood hebben gedaan.  

Wat vinden onze leden?

Art Shock

 

Wil jij je invloed vergroten? 

Word lid van MKB-Limburg. Gaat dat te snel voor je? Kom dan gewoon eens vrijblijvend sfeer proeven tijdens een van onze kennis- en netwerkevents. Na je aanmelding brengen we jou in contact met een MKB-lid (bij voorkeur iemand die je al kent) die jou bij binnenkomst persoonlijk ontvangt en wegwijs maakt. Hoe prettig is dat! Meld je nu aan voor een kennismaking door onderstaand formulier in te vullen. Wij bellen je zo snel mogelijk terug om een evenement met je af te stemmen.

 

Naam bedrijf is een verplicht veld.
Contactpersoon is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
E-mailadres is ongeldig of niet ingevuld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV