MKB-Limburg - CAMPAGNE-DIENSTVERLENING
slide image
Slide background

Maak kennis met MKB Limburg

campagne-dienstverlening

Maak kennis met MKB-Limburg

Je hebt het misschien al gemerkt: MKB-Limburg is in beweging. Steeds meer ondernemers sluiten zich aan bij de grootste kennis- en netwerkorganisatie van onze provincie. En geef ze eens ongelijk. De wereld verandert, ook in de commerciële dienstverlening groeit het besef dat het tijd is om de krachten te bundelen. Als financieel adviseur, makelaar of advocaat kun je niet elk probleem in je eentje oplossen. Vraagstukken en regels worden complexer. Meer dan ooit is kennis nodig om het verschil te kunnen blijven maken. En een relevant netwerk. 

maak direct kennis


Meer kennis, meer invloed

MKB-Limburg helpt jou op verschillende manieren om je zakelijke invloed te vergroten. We informeren je over de trends en events die voor jouw branche belangrijk zijn, verbinden jou met collega-ondernemers en ondersteunen je in je dagelijkse business. We brengen waardevolle kennis bij elkaar en staan klaar met deskundig advies om beter en succesvoller te worden. 

5 krachten model MKB Limburg

Daarnaast behartigen we de belangen van ondernemers. Zowel op lokaal, provinciaal, landelijk als euregionaal niveau ziet MKB-Limburg erop toe dat er voor onze ondernemers in Limburg de juiste beslissingen worden genomen. En natuurlijk promoten we ook de sector als geheel. Het MKB is de motor van onze economie, iedereen heeft profijt van een sterk midden- en kleinbedrijf.

Wij zijn er voor álle ondernemers

MKB-Limburg is het eigentijdse podium waar ondernemers elkaar zowel fysiek als online treffen. Dé plek om kennis uit te wisselen, je netwerk te verbreden en zo je invloed te vergroten. Tijdens netwerkbijeenkomsten is die positieve vibe duidelijk voelbaar. Collega’s uit de zakelijke dienstverlening, maar ook uit andere sectoren vinden, inspireren en helpen elkaar. 

Ingrid Fourrier-Troost Troost Onroerend goed

Bij MKB-Limburg staat de deur voor iedereen open. Elke ondernemer – van startend tot ervaren - doet mee en profiteert dus ook mee van de expertise van ons collectieve netwerk. En zo groeit er iets moois. Hoe meer MKB-ondernemers de verbinding aangaan met elkaar, hoe sterker we staan en hoe meer invloed we kunnen uitoefenen.

Ook op bedrijfsniveau is die bundeling van kennis van onschatbare waarde. MKB-Limburg ondersteunt en bereidt ondernemers voor op de uitdagingen van vandaag en morgen. Rond belangrijke thema’s delen we onze expertise met elkaar. Bijvoorbeeld als het gaat om duurzaam en veilig ondernemen, digitalisering, en werving en behoud van personeel. Daarnaast staan we klaar voor ondernemers in nood, zoals we bijvoorbeeld ten tijde van corona en de watersnood hebben gedaan.  

Wat vinden onze leden?

Leenders en Gielen

Wil jij je invloed vergroten?

Word lid van MKB-Limburg. Gaat dat te snel voor je? Kom dan gewoon eens vrijblijvend sfeer proeven tijdens een van onze kennis- en netwerkevents. Na je aanmelding brengen we jou in contact met een MKB-lid (bij voorkeur iemand die je al kent) die jou bij binnenkomst persoonlijk ontvangt en wegwijs maakt. Hoe prettig is dat! Meld je nu aan voor een kennismaking door onderstaand formulier in te vullen. Wij bellen je zo snel mogelijk terug om een evenement met je af te stemmen.

 

Naam bedrijf is een verplicht veld.
Contactpersoon is een verplicht veld.
Telefoon is een verplicht veld.
E-mailadres is ongeldig of niet ingevuld.

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV