slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

MKB-Limburg Onderweg gaat verder dan ooit!

Met veel plezier nodigen wij u uit voor een vernieuwde, grensoverschrijdende editie van MKB-Limburg Onderweg van 14 t/m 15 april 2018!

We hebben MKB-Limburg Onderweg in een nieuw jasje gestoken, waardoor u dit als ondernemer en toerliefhebber zijnde gewoonweg niet meer mag missen. Samen beleven we de lente en de opbloeiende natuur tijdens een heus toerweekend. Waarbij niet alleen de natuur, maar vooral ook uw netwerk zal groeien. U bevindt zich onder gelijkgestemden: ondernemers met een passie voor toeren.

In samenwerking met onze Businesspartner Zuidlease die haar 25-jarig bestaan viert en ons nieuw Businesslid De Maassche BMW nemen we u mee op een prachtige tweedaagse tocht; over provinciewegen én landweggetjes, over de ‘highway to hell’ en zelfs over de landsgrenzen heen. Meer dan ooit kunt u onderweg genieten van prachtige landschappen en adembenemende uitzichten. En er is meer dan voldoende ruimte om elkaar onderling te speken en nieuwe contacten op te doen.

Kom alvast in de stemming en bekijk nog eens onze sfeerimpressie van de lustrumeditie van MKB-Limburg Onderweg in 2015!

Hoe ziet de tocht er in 2018 uit?

Foto: www.travelaroundwithme.comDe start van MKB-Limburg Onderweg zal zijn op zaterdag 14 april 2018. We verzamelen ons die ochtend bij De Maassche BMW (Hudsonweg 1 in Venlo) voor een ontbijt en een briefing over de te maken toertocht. Vandaaruit vertrekken we richting het Duitse deel van de Eifel (foto: travelaroundwithme.com): langs adembenemende, door natuur overgroeide kraters (en hoewel de laatste uitbarstingen 10.000 jaar geleden plaatsvonden, is het gebied nog steeds geologisch actief). Gezamenlijk zullen we de zaterdag afsluiten met een diner en blijven we overnachten.

Op zondag trekken we verder via het bosrijk laaggebergte van de Belgische Ardennen en door Zuid-Limburg heen. Ook is er een fotomoment om de herinnering aan MKB-Limburg Onderweg 2018 op de gevoelige plaat vast te leggen. Aan het eind van de middag komen we samen bij het eindpunt van de toertocht: Zuidlease in Sittard. Daar sluiten we dit enerverende weekend af met een afscheidsborrel, voor we weer huiswaarts keren.


MKB-Limburg Onderweg 2018 wordt speciaal georganiseerd voor ondernemers, zowel leden als niet-leden van MKB-Limburg zijn van harte welkom zich aan te melden.

De kosten van deelname aan deze ondernemende tocht zijn € 149,- per persoon. Daarbij zijn inbegrepen: het routeboek en eventuele andere benodigdheden, de zogenaamde ‘bezemwagen’ voor onverhoopte pechgevallen, 2 maal ontbijt, 1 maal een diner op zaterdag, een overnachting (1-persoonskamer tegen meerprijs) en de afsluitende borrel op zondag.

De toertocht staat open voor alle ondernemers en alle gemotoriseerde voertuigen toegestaan op zowel snelweg als landweggetjes. Heeft u geen vervoer, maar wilt u toch graag mee toeren? Geef het aan en dan regelen wij voor u een plaats in een van de voertuigen!

MAAR, er is plaats voor maximaal 40 voertuigen. Meld u dus snel aan om een plekje te garanderen.

Hoe kan ik me aanmelden?

U kunt zich aanmelden via e-mail. Geef daarbij aan met welk (soort) voertuig deelneemt, of dat u wellicht een plekje zoekt in een ander voertuig, en de naam van uzelf en eventuele andere deelnemers die met u mee zullen rijden. Met name in verband met de reservering voor overnachting kunt u zich tot 6 maart aanmelden voor MKB-Limburg Onderweg 2018.

MKB-Limburg Onderweg gaat verder dan ooit! Gaat u mee?

Meld u snel aan en dan ontmoeten wij u graag op 14 april 2018!Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV