MKB-Limburg - AGENDA - BUSINESSCLUB-NOORD--OPGELUCHT-DE-LENTE-IN
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

21 maart 2023 | Businessclub Noord | Opgelucht de lente in

Ga je mee, opgelucht de lente in?

Na ontvangst starten we eerst met een korte jaarvergadering waarbij we aandacht vragen voor het benoemen van een nieuwe penningmeester en het inzetten van de ledenwerfcampagne.

Vervolgens krijgen we een boeiende lezing van Teun van den Elzen, gedragswetenschapper en neuropsycholoog. Na een heerlijk diner (exclusief voor MKB-Leden) gaan we genieten van de theatervoorstelling Opgelucht.

Hoe vaak ben je als werkgever eigenlijk écht met het mentale welzijn van je mensen bezig? Nee, we bedoelen niet die jaarlijkse chocoladeletter met Sinterklaas, en ook niet dat gezellige kerstpakket of die maandelijkse vrijdagmiddagborrel. Maar échte aandacht voor wat er écht in de hoofden van je medewerkers omgaat? Niet praten over hun nieuwe KPI’s of hun Persoonlijk Ontwikkelings Plan, maar iets dóen aan volle hoofden en volle agenda’s, zorgen en problemen?

De wereld is rusteloos. Oorlog in Oekraïne, klimaatcrisis, exploderende energieprijzen, gierende inflatie en ga zo nog maar even door: grote en kleine zorgen die een steeds groter effect hebben op ons incasseringsvermogen en onze mentale weerbaarheid. De tijden van rust, stabiliteit en ontspanning lijken nu verder weg dan ooit. Ons hoofd wordt voller en voller, is druk-druk-druk en steeds vaker vragen we ons af ‘is there a way out of this’?

Jazeker, want wij nemen je opgelucht en met een leeg hoofd mee de lente in.

Hoe?
Met een bezoek aan de energieke en vermakelijke theatervoorstelling Opgelucht. Op verfrissende en humoristische wijze word je ondergedompeld in een unieke voorstelling, weg van alle dagelijkse muizenissen.

Musicalster Suzan Seegers is de leading lady. Met mooie en herkenbare verhalen,
flitsende live muziek én tips om je hoofd leeg te maken zorgt zij ervoor dat je Opgelucht de lente in kunt. Vol vitaliteit en nieuwe ideeën voor jezelf én je bedrijf.

      

Programma:

17.00 uur Ontvangst
17.30 uur Korte jaarvergadering MKB-Limburg
18.00 uur Lezing Teun van der Elzen, exclusief voor leden van  Businessclub Limburg
18.30 uur Diner exclusief voor leden van Businessclub Limburg
20.30 uur Voorstelling Opgelucht in de Frans Boermanszaal
21.45 uur Borrel & netwerken
23.00 uur Einde

AANMELDEN: via de MKB-Limburg app(via bundeling).
Weet je niet hoe deze te downloaden stuur dan een email naar Miranda
AFMELDEN kan t/m vrijdag 10 maart via heldens@mkblimburg.nl
NO SHOW: Bij no show zullen we de gemaakte kosten van € 90,- pp excl. btw  in rekening brengen.

ivm een beperkt aantal kaarten is het NIET mogelijk om een gast/introducee mee te nemen,met uitzondering van de business+ leden en partners, zij mogen een mail sturen naar heldens@mkblimburg.nl  om de naam van hun gast door te geven VOL=VOL.
Hun gasten zijn ook welkom bij de ALV maar hebben geen stemrecht.

Wil je ook naar deze bijeenkomst van onze Businessclub maar ben je nog geen Businesslid? Neem ook dan contact op met heldens@mkblimburg.nl  zodat we jouw huidige Basislidmaatschap kunnen omzetten naar een Businesslidmaatschap.adres hoofdingang
Oude Markt 30
5911 HH, Venlo
Looptijd vanaf station Venlo: 10 minuten
Dit is ook de ingang van Bistro Luif en restaurant Cabilaud

adres Q-Park Maasboulevard (parkeren)
Prinsessesingel 5
5911 HS, Venlo


Flyer opgelucht


Ga terug naar het agenda-overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV