MKB-Limburg - AGENDA - 4-FEB-2021--CORONA-REBUILD-PROGRAM-VOOR-TOERISME--RECREATIE--LIOF
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

Corona Rebuild Program voor Toerisme & Recreatie | LIOF

Omzetverlies door de coronacrisis, hoe verder?
 

Programma – Donderdag 4 februari 2021- Verzorgd door Businesspartner LIOF
 

Heb jij een onderneming in de toeristische of recreatieve sector, loopt jouw omzet terug door de coronacrisis en wil je jouw businessmodel aanpassen aan de veranderende markt? Dan is het Corona Rebuild Program (CRP) wellicht geschikt voor jou. Het CRP biedt tools om op nieuwe wijze te leren kijken naar je klanten en nieuwe business modellen te bedenken. Dit programma is speciaal ontwikkeld voor innovatieve mkb'ers in de sectoren toerisme en recreatie. In zeven weken tijd doorloop je samen met andere ondernemers zes masterclasses. Je leert van elkaars ervaringen en inspireert elkaar om tot actie over te gaan. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar, deelname is gratis.
 

Meer over het Corona Rebuild Program voor Toerisme & Recreatie

Programma

Het Corona Rebuild Program ondersteunt ondernemers actief in de toerisme en recreatie sector die zoeken naar nieuwe inkomstenbronnen.

Doel
Ontdek nieuwe kansen voor het verhogen van je omzet.

Groepsbijeenkomsten
Gedurende zeven weken vinden er zes groepsbijeenkomsten plaats. Tijdens deze bijeenkomsten volg je een masterclass over een specifiek onderwerp en presenteer jij jouw voortgang aan de andere deelnemers. Het programma bestaat uit fysieke maar ook online bijeenkomsten.

Praktijkopdrachten
Iedere week werk je zelfstandig aan praktijkopdrachten ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten.

Peer to peer
Je volgt het programma met een groep van maximaal acht ondernemers. Je deelt de voortgang met elkaar en geeft elkaar feedback. Zo leer van elkaars fouten en successen. 

Digitale omgeving
Om het programma effectief te doorlopen maak je gebruik van Microsoft Teams. In deze online omgeving vinden de digitale sessies plaats. Ook vind je er de praktijkopdrachten die je moet uitvoeren ter voorbereiding en afronding van de groepsbijeenkomsten.

Praktische info
Het Corona Rebuild Program start op donderdag 4 februari en eindigt op donderdag 18 maart. De bijeenkomsten vinden wekelijks in de ochtend plaats van 9.30 tot 11.30 uur. 
 

Lees de factsheet

Lees hier meer over het programma. 

INTAKE EN AANMELDEN
 

LIOF-Voor ondernemend en innovatief Limburg

Note:
Begin februari lanceert LIOF ook het LimburgToerisme programma. Een 3-jarig programma waarin toeristische en recreatieve ondernemers op verschillende wijzen ondersteuning kunnen krijgen om hun innovatieve ideeën te realiseren. We houden je op de hoogte.

 

       

 


Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV