MKB-Limburg - AGENDA - 27012023-BUSINESSCLUB--MOCAFE
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

27 februari 2023 | Businessclub | MO-café

Kennismaken, ontmoeten, verbinden. 

Maatschappelijke organisaties (MO’s) hebben overkoepelende thema’s en gelijke doelen: inzetten op zelfredzaamheid, samenredzaamheid en welbevinden van de inwoners van Limburg. Een gezonde samenleving, een gezonde economie en gezonde Limburgers. Een samenleving waarin iedereen meedoet, ertoe doet en met gelijke kansen.

Wij (de 25 erkende Maatschappelijke Organisaties) organiseren op 27 februari een MO-café samen met MKB-Limburg. Elkaar beter leren kennen maakt samenwerken eenvoudiger en efficiënter. Daarom hebben we dit initiatief als Stichting SMOL opgepakt. Tijdens het eerste MO-café presenteren Humanitas en SharePower hun activiteiten. Ook MKB-Limburg zal zich tijdens deze avond voorstellen. Voor ondernemers zijn het lastige tijden, denk aan Corona, de waterramp, de energiecrisis en de krapte op de arbeidsmarkt. Allemaal factoren die het ondernemers extra moeilijk maken. MO’s kunnen helpen, maar weet het bedrijfsleven dat wel?

Wij hebben Dirk Bongers, bestuurslid en voorzitter van MKB-Limburg regio midden, uitgenodigd om met ons in gesprek te gaan en de mogelijkheden te verkennen. Daarna gaan we samen in gesprek om te kijken hoe we elkaar kunnen versterken en wat er nodig is om met elkaar in verbinding te komen.

Hier de link voor meer informatie: https://www.sharepower.nl/mo-caf-27-februari-1830-kennismaken-ontmoeten-verbinden

Programma

18.30 uur Ontvangst
19.00 uur Start programma
19.45 uur Netwerken met een hapje en drankje
22.00 uur Afsluiting


Deze bijeenkomst is gratis voor businessleden, business+ leden en partners van MKB-Limburg,
zij ontvangen hiervoor nog een uitnodiging.

Aanmelden kan via de MKB-Limburg app (via bundeling), heb je nog geen uitnodiging hiervoor ontvangen of weet je niet hoe deze te downloaden stuur dan een email naar Miranda 

Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar vol=vol.Locatie:
Bizpoint bedrijventerrein:
Produktieweg 1
6045JC Roermond. 
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid.Ga terug naar het agenda-overzicht

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV