MKB-Limburg - AGENDA - 20-NOV-2020-DAG-VAN-DE-ONDERNEMER
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

20 nov. 2020 | Dag van de Ondernemer

Op vrijdag 20 november 2020 is het DE DAG VAN DE ONDERNEMER.
Op deze dag zet heel Nederland ondernemers in het zonnetje.

Ook vanuit MKB-Limburg is er de hele dag aandacht voor ondernemers. We posten hierover op social media dus houd deze in de gaten.

Daarnaast vindt aan het einde van deze dag een verbindende online sessie plaats voor ondernemers in Limburg, georganiseerd door ons MKB-Limburg Ondernemersplatform.


Wij nodigen u van harte uit op:

Datum: 20 november 2020
Tijd: 16:00 tot 18:00 uur
Locatie: Zoom

Leden van MKB-=Limburg kunnen zich aanmelden via het ledenplatform door hier te klikken.

Doe  met ons mee en laat u verrassen hoe we met elkaar ;online gaan netwerken.

MKB Impuls: ondernemers verbinden in crisistijd.

Op 20 november aanstaande in het kader van de Dag van de Ondernemer organiseert het MKB Limburg Ondernemersplatform het online netwerkevent MKB Impuls, waar we ondernemers verbinden in crisistijd. Dit event is bedoeld voor álle ondernemers in Limburg en betrokkenen die met ondernemers mee willen denken. Met als hoofdgedachte dat we sámen sterker uit de crisis komen dan alleen.

De behoefte om elkaar te ontmoeten is groot, maar door corona gaat dit op 20 november zeker niet lukken. Een dag die anders bol zou staan met activiteiten voor en door ondernemers. Om toch te kunnen verbinden hebben wij een erg bijzonder programma samengesteld, dat je zeker niet wilt missen!

Om te beginnen hebben wij top facilitator Pepijn Nicolas van You Facilitate bereid gevonden als moderator van dit event. Dit vinden wij heel bijzonder, want Pepijn behoort met zijn team tot de absolute top van Nederland als het gaat om organiseren van hoogwaardige zoom events. Zij faciliteren momenteel bijeenkomsten, congressen en netwerk events in meer dan 10 landen wereldwijd.

Programma gericht op ‘samen sterker uit de crisis dan alleen’

Het programma is ingericht op netwerken, door ervaringen uit te wisselen/delen, initiatieven op te pakken (en door te pakken) en te borrelen met informele gesprekken. Heb je nu al een idee waarbij je wilt samenwerken met anderen? Hou dit in gedachten als je naar het event komt, want misschien kun je een goede stap gaan zetten met anderen. Heb je geen idee, maar wil je wel graag aansluiten? Dat mag ook! Of kom je tijdens het event op een idee, ook dán kun je daarmee aan de slag!

In gesprek met ondernemers

Graag zien we ook vanuit kennispartners en overheid betrokkenen aansluiten, om te horen wat leeft bij de ondernemers en met hen hierover in gesprek te gaan. Zo neemt onze voorzitter MKB Limburg - Monique Princen ook deel aan de gesprekken, we nodigen andere bestuurders en portefeuillehouders van harte uit om ook in gesprek te gaan met de ondernemers. 


MKB-Limburg heeft voor dit event de samenwerking opgezocht met YouFacilitate, een absolute koploper in het faciliteren van hoogwaardige Zoom-events.

Samen maken we er een mooie dag van.

MKB-Limburg

 

 Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV