slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

15 & 16 mei 2019 | Limburg Leads

Op 15 en 16 mei 2019 vindt in het Mecc in Maastricht Limburg Leads plaats. Limburg Leads biedt ondernemers uit de Euregio een platform om nieuwe verbindingen mogelijk te maken en actuele kennis te delen. Actuele thema’s zijn: circulariteit en duurzaamheid, digitalisering, health en talent. Kennisoverdracht gebeurt middels de verschillende presentaties met inspirerende topsprekers en succesvolle ondernemers, workshops, paneldiscussies en masterclasses.

Kortom, het perfecte moment om elkaar te versterken en elkaars succes én dat van de Euregio te vergroten.
Een groeiende Euregio, vol met succesvolle ondernemers en zakelijk potentieel. Maar waar bevinden zich voor u relevante contacten? Hoe gaan uw peers om met de thema’s die u bezighouden? Limburg Leads brengt ondernemers, experts en beleidsmakers samen, zorgt voor de juiste verbindingen en waardevolle ontmoetingen. Want in digitale tijden draait het nog altijd om face -to -face ontmoetingen tussen de juiste mensen.

MKB-straat
Als MKB-Limburg zijn we uiteraard ook aanwezig op Limburg Leads. Ontmoet ondernemers, leiders en bestuurders uit de Euregio! Wij ontmoeten u graag in onze eigen MKB-straat op de beursvloer, standnummer 670.

Meer informatie: www.limburgleads.com

Aanmelden
Alle ondernemers zijn van harte welkom bij Limburg Leads. Meld u aan via het registratieformulier.

Mis het niet!

 Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor starters met een onderneming jonger dan 5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV