MKB-Limburg - AGENDA - 13-EN-14-MEI-2020-LIMBURG-LEADS-DE-HOTSPOT-VOOR-BUSINESS-EN-INNOVATIE
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

Wordt verplaatst naar 16 en 17 september 2020 | Limburg Leads | De hotspot voor business en innovatie

Deze bijeenkomst wordt verplaatst naar: 16 en 17 september 2020

Beste MKB-ondernemer,

Gezien de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus heeft het MECC besloten Limburg Leads te verplaatsen van 13 en 14 mei naar 16 en 17 september 2020.

“Limburg Leads is een Euregionaal evenement en mede gezien het internationale karakter waarbij bezoekers, exposanten en sprekers uit Nederland, België en Duitsland elkaar ontmoeten, staat voorop dat uw welzijn voor ons op de eerste plaats komt. Bovendien heeft de (MKB) ondernemer op dit moment andere prioriteiten en vinden wij het niet meer dan gepast om Limburg Leads te verplaatsen naar een moment later dit jaar.”

Alle gemaakte afspraken worden uiteraard gerespecteerd en wij wensen u veel succes toe de komende periode.

Wij als projectteam blijven achter de schermen gemotiveerd en zien het uitstel als kans om onze gezamenlijke bijdrage aan Limburg Leads voor u naar een nog hoger niveau te tillen.

Bedrijven die zich hebben aangemeld voor een stand op Avenue MKB tijdens ontvangen in de aankomende dagen een persoonlijk bericht.

Wij wensen jullie alle wijsheid en ondernemerskracht toe in deze turbulente tijd,

Team Limburg Leads

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Limburg Leads 2020 – dichterbij dan u denkt!!

In plaats van 13 en 14 mei 2020 zal , in verband met het Coronavirus, Limburg Leads gaan plaatsvinden op 16 en 17 september 2020. Dit zal  de tweede maal worden dat Limburg Leads plaatsvindt

.
De bijgevoegde flyer vertelt u het nodige over deze succesvolle productie van MECC Maastricht. Meer inhoudelijke informatie kunt u vinden op www.limburgleads.com.

Voor onze leden willen wij ons extra inzetten om deze dynamische beurs tot een succes te maken. Dus mocht u toch al overwegen om Limburg Leads te bezoeken of er als exposant aan deel te nemen – dan komt dat natuurlijk mooi uit. Aan onze missie om te verbinden geven we ditmaal een heel speciale invulling. En maken we een mooi gebaar naar u wat de beschikbare standruimte betreft, op een zeer prominente plek. Die noemen we de MKB-straat, maar deze had evengoed Avenue MKB kunnen heten!

Interesse in een stand? Neem contact op met Ilmar Woldring via info@iwecom.nl

We vernemen graag van u!

Met ondernemende groet,
Maike Kentrop, Ilmar Woldring en  Loek Bergstein

 Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV