MKB-Limburg - AGENDA - 10-DEC-2019-LODEWIJK-VD-GRINTEN-PRIJS-VENLO
slide image
Slide background

Agenda Blijf op de hoogte van activiteiten van MKB-Limburg en bekijk onze agenda!

10 dec 2019 | Lodewijk v/d Grinten Prijs - Venlo

Op dinsdag 10 december wordt voor de 10e keer de Lodewijk van der Grinten Ondernemersprijs uitgereikt in theater de Maaspoort te Venlo.

Op deze feestelijke avond wordt bekend gemaakt welke van de drie genomineerde ondernemers de Lodewijk van der Grinten Prijs 2019 in ontvangst mag nemen. In ieder geval een ondernemer die zich onderscheidt, bijzonder ondernemerschap toont en daarnaast een duidelijke link heeft naar het thema Voeding, Creatie & Innovatie. Dat is het thema dat de nominatiecommissie van de LvdG Prijs dit jaar aan het event heeft gekoppeld. Gebaseerd op de speerpunten van Regio Venlo: Agrofood, Logistiek en Maakindustrie, waarbij tevens de circulaire economie en innovatie een grote rol spelen. Zowel in de agrofood als in de maakindustrie kent de regio een aantal toonaangevende bedrijven die bekend staan om het ontwikkelen van vernieuwende concepten. Daarnaast is Venlo van oudsher een belangrijke logistieke hotspot voor o.a. versproducten. Er zit duidelijk ontwikkeling in deze sectoren. De afgelopen jaren zijn er verschillende opleidingen en onderzoeksfaciliteiten bijgekomen en dit zal de komende tijd zeker verder uitbreiden. Tevens zijn er diverse samenwerkingsverbanden ontstaan die kennis- en innovatiebronnen verbinden met het regionale MKB. Voor startups en kleine, snelgroeiende bedrijven is er voldoende begeleiding en advies beschikbaar op het gebied van innovatie en subsidies.

De prijs is een initiatief van LLTB, MKB Noord-Limburg, Ondernemend Venlo en de gemeente Venlo en is vernoemd naar de grondlegger van het huidige Océ – A Canon Company.

De avond begint om 19.30u en de presentatie is in handen van Lex Uiting.

 

Meer info via: https://www.lvdgprijs.nl/Ga terug naar het agenda-overzicht

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV