MKB-Limburg - AAN-HET-WOORD - NOELLE-JONGEN
slide image
Slide background

Aan het woord

Noëlle Jongen

Travel Counsellor

"Een zakenpartner vroeg me tijdens de opstartfase van mijn bedrijf, mee naar een Business Club Limburg meeting. Het was een succesvolle avond waar ik met open armen werd ontvangen. De volgende dag werd ik meteen lid van MKB-Limburg. Ik wilde op een fijne manier contacten onderhouden en op allerlei vlakken zaken doen met andere MKB-partners. Mijn lidmaatschap van MKB-Limburg heeft een positieve bijdrage geleverd aan de groei van mijn onderneming, dus mijn verwachtingen zijn dubbel en dwars uitgekomen. Business Club Limburg is een hele gezellige club waar ondernemers op een oprechte manier ervaringen uitwisselen en elkaar het zakendoen echt gunnen. Zelf heb ik al veel medeleden op weg mogen helpen naar een mooie reisbestemming. En die olievlek blijft zich uitbreiden, door goede mond-tot-mondreclame onderling. Daar profiteer ik van en ben ik trots op. Netwerken en samenwerken loont, ik kan het iedereen aanraden."Ga terug naar het aan het woord-overzicht

MKB-Limburg Webfilter

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV