MKB-Limburg - MKB-LIMBURG - OVER-ONS
slide image
Slide background

Over ons Kennis van zaken, Hart voor verbinden

Over ons

MKB-Limburg versterkt ondernemers met kennis van zaken en hart voor verbinden. 
Wij zijn gedreven en bedreven om de zakelijke passie van Limburgse ondernemers te faciliteren met het beste netwerk voor én door ondernemers. Samen maken wij de toekomst van Limburg. Hoe kunnen wij u als ondernemer ondersteunen?

De vereniging met ruim 1300 leden over de hele provincie en in een diversiteit aan branches, is de verbindende en stimulerende schakel tussen ondernemers onderling, ondernemers & onderwijs, ondernemers & overheid.

MKB-Limburg behartigt de belangen van kleine en middelgrote ondernemingen en bevordert onderlinge contacten middels activiteiten en bijeenkomsten. Business Club Limburg is het grootste provinciale netwerk voor ondernemers in Limburg en is onderdeel van MKB-Limburg.

 


 

 

Inschrijven voor onze nieuwsbrief

* verplicht veld
Kennis & expertise

Kennis & expertise

Als lid van MKB-Limburg kunt u gebruikmaken van de kennis en expertise van onze partners. Op welk vakgebied kunnen zij u ondersteunen?

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV