slide image
Slide background

Regio's

MKB Midden-Limburg

De regio Midden binnen MKB-Limburg bestaat uit 1 afdeling: MKB Midden-Limburg. Het werkgebied van afdeling MKB Midden-Limburg bestrijkt volledig het gebied Midden-Limburg. 
 

Belangenbehartiging
MKB Midden-Limburg is de belangenbehartiger van ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Midden-Limburg. MKB Midden-Limburg vormt hiermee een actieve partner voor alle overheden in deze regio met als doel om samen het bedrijfsleven in Midden-Limburg te ondersteunen en te versterken.
 

B2B-clubs Midden-Limburg
De afdeling MKB Midden-Limburg kent maar liefst twee businessclubs. Het zijn deze zogenaamde B2B-clubs waarin ondernemers uit Midden-Limburg elkaar ontmoeten, zaken doen en op een informele wijze genieten van een ontspannen en inspirerende avond. Om meer informatie over één van de B2B-clubs uit Midden-Limburg te lezen, selecteer links de B2B-club van uw keuze.

Regiomanager
Manon Bors
E: bors@mkblimburg.nl
T: +31 (0) 475 78 6400

Postadres
MKB Midden-Limburg
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

Regio's sorteren

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV