slide image
Slide background

Regio's

MKB Midden-Limburg

De regio Midden binnen MKB-Limburg bestaat uit 1 afdeling: MKB Midden-Limburg. Het werkgebied van afdeling MKB Midden-Limburg bestrijkt volledig het gebied Midden-Limburg. 
 

Belangenbehartiging
MKB Midden-Limburg is de belangenbehartiger van ondernemers actief in het midden- en kleinbedrijf in de regio Midden-Limburg. MKB Midden-Limburg vormt hiermee een actieve partner voor alle overheden in deze regio met als doel om samen het bedrijfsleven in Midden-Limburg te ondersteunen en te versterken.
 

Businessclub Limburg
MKB-Limburg heeft vanaf 2017 één Businessclub Limburg. Per regio organiseert een stuurgroep van MKB-leden de activiteiten voor de Businessclub. Door de programma’s op elkaar af te  stemmen bieden we een rijk en gevarieerd activiteitenprogramma, met ‘Kennis van zaken’ en ‘Hart voor verbinden’, want daar staan wij voor. 

De Businessclub van MKB-Limburg is een mooie kans als ondernemers elkaar te ontmoeten, zaken met elkaar te doen en onder het genot van een hapje en een drankje elkaar te inspireren en versterken. 

Nog geen MKB lid maar wel zin eens te komen kijken en proeven aan MKB-Limburg neem dan gerust contact op met:   

Regioadviseur
Manon Bors
E: bors@mkblimburg.nl
T: +31 (0) 475 78 6400

Postadres
MKB Midden-Limburg
c/o MKB-Limburg
Postbus 910
6040 AX  ROERMOND

Bezoekadres
MKB-Limburg
Steegstraat 5
6041 EA  Roermond 

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV