slide image
Slide background

Regio's MKB-Limburg kent meerdere regio’s met lokale besturen. Daarnaast zijn er ook nog 7 B2B-clubs verspreid over de hele provincie.

Regio's

Leden van MKB-Limburg worden op basis van hun vestigingsadres ingedeeld in 1 van de 3 regio’s: Noord, Midden of Zuid. In elk van deze regio’s heeft MKB-Limburg een aantal ‘ afdelingen’ met regiobesturen die zorgdragen voor de belangenbehartiging op lokaal niveau en de uitvoering van projecten. De regiobesturen bestaan uit bevlogen ondernemers die op vrijwillige basis hun rol vervullen, zij worden ondersteund door de regiomanagers van MKB-Limburg. Daarnaast vormen alle voorzitters van de regiobesturen samen met de algemeen voorzitter en penningmeester het Algemeen Bestuur van MKB-Limburg. MKB-Limburg streeft ernaar om de organisatie bestuurlijk te stroomlijnen naar de eerdergenoemde 3 regio’s: Noord-Midden-Zuid. Anno 2015 kennen we echter nog de volgende ‘ afdelingen’ met bijbehorende regiobesturen binnen MKB-Limburg:

 

B2B clubs
Naast de bovengenoemde regiobesturen kent MKB-Limburg per regio 1 of meer B2B-clubs. Elke B2B-club heeft zijn eigen stuurgroep, deze bestaan wederom uit enthousiaste ondernemers op vrijwillige basis. Ook zij worden ondersteund door de regiomanagers van MKB-Limburg. In sommige regio’s is er 1 regiobestuur c.q. stuurgroep die beide onderdelen (belangenbehartiging, projecten & B2B-club) verzorgen. Alle B2B-clubs organiseren gemiddeld 5 uiteenlopende en interessante bijeenkomsten per jaar. Overzicht B2B-clubs MKB-Limburg:
 

Om meer te lezen over de regio van uw interesse met bijbehorende regiobesturen en B2B-club(s) kunt u ook het filter links in beeld gebruiken.

 

Regio's sorteren

nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte door u hieronder
in te schrijven voor onze
nieuwsbrief.

JONG MKB

JONG MKB

Opstapje nodig? JONG MKB zet zaken in beweging! Speciaal voor startende ondernemers tussen 0-5 jaar.

Lees meer
Word lid van MKB-Limburg!

Word lid van MKB-Limburg!

Profiteer van het provinciale netwerk van Business Club Limburg, belangenbehartiging, projecten en ledenvoordelen van MKB-Limburg. Lid worden?

Lees meer
Leden aan het woord

Leden aan het woord

Leden van MKB-Limburg aan het woord. Wie zijn ze en wat voor onderneming heeft men? Welke rol speelt MKB-Limburg voor hun onderneming? Lees de verhalen van onze leden en raak geïnspireerd.

Lees meer

Volg ons op

Twitter Linkedin Facebook
Design & development: Advance Communications BV